Nepwimpers gebruik ik niet dagelijks, ik gebruik het alleen wanneer ik een feestelijke of andere speciale gelegenheid heb. Dat komt omdat ik zelf lange wimpers heb dus dan is het niet echt nodig om nepwimpers te gebruiken. Maar als ik bijvoorbeeld een feestje heb of een speciale gelegenheid, dan vind ik het toch wel mooier om nepwimpers te gebruiken, want die maken mijn oog make-up af.

Vandaag ga ik mijn favoriete nepwimpers met jullie delen. Benieuwd? Laten we snel beginnen! 

primark nepwimpers

Primark nepwimpers 

Van de Primark heb ik verschillende soorten nepwimpers getest, maar de Full Look lashes blijven mijn favorietjes! Het zijn supermooie lashes die een natuurlijk effect geven. Daardoor kan je ze zelfs dagelijks gebruiken. Daarnaast zijn de Primark nepwimpers betaalbaar, het kost 1,50 euro inclusief de wimperlijm. De wimperlijm heb ik een keer gebruikt en ik vond het niet zo goed dus die gebruik ik nooit meer.  

aliexpress nepwimpers

AliExpress nepwimpers 

De meeste van mijn favoriete nepwimpers heb ik bij AliExpress besteld, naast de gewone nepwimpers heb ik ook ooit een aantal magnetische nepwimpers besteld. Met magnetische nepwimpers kun je nepwimpers aanbrengen zonder wimperlijm. De magnetische nepwimpers vind ik eerlijk gezegd niet zo fijn en daarom gebruik ik ze ook niet meer. Daarentegen vind ik de gewone nepwimpers van AliExpress supermooi en betaalbaar. De nepwimpers kosten rond 2-3 euro. 

eylure nepwimpers

Eylure nepwimpers  

Als ik lange volle nepwimpers wil, dan kies ik altijd voor de Eylure lashes, die zijn prachtig en bovendien zijn ze herbruikbaar, dus je kan deze nepwimpers meerdere keren gebruiken. Ik bestel ze meestal bij de Douglas en het kost ongeveer 20 euro. 

Aanbrengen Nepwimpers  

Om mijn nepwimpers aan te brengen gebruik ik meestal DUO wimperlijm, dat is de beste wimperlijm die ik ooit heb gebruikt! DUO Striplash Adhesive White/Clear kan gebruikt worden op wimperstroken en ook op losse extension. Het blijft uren goed zitten en het is geschikt om de hele dag te dragen. Het is wit bij het aanbrengen en het droogt transparant op. Het is verkrijgbaar bij Douglas en het kost 8,95 euro.
Af en toe gebruik ik ook weleens de W7 Cosmetics flick & grip 2 in 1 adhesive eyeliner pen, die heb ik ook gereviewd mocht je ernaar benieuwd zijn.

Heb jij weleens nepwimpers gebruikt?