Action handcrème

Ieder jaar rond november/ december krijg ik meestal last van droge handen en dat houdt tot april/ mei aan, daarom heb ik altijd een handcrème in huis. Vandaag ga ik mijn favoriete Action handcrèmes met jullie delen. Benieuwd? Lees dan gezellig mee!  

Action is één van mijn favoriete winkels. Bij de Action hebben ze een breed en wisselend assortiment wat natuurlijk heel leuk is! Je kan bij de Action van alles en nog wat halen, decoratie artikelen bijvoorbeeld of eten en drinken. Je kan daar ook schoonmaakartikelen, verzorgingsproducten en meer halen. En het is betaalbaar! Eerder heb ik mijn favoriete Action snacks en een Action shoplog (decoratie artikelen) met jullie gedeeld.

Nivea Soothing Care handcrème Glycerin & Aloë Vera

Nivea Soothing Care handcrème Glycerin & Aloë Vera  

Ik begin met deze Nivea handcrème, het bevat Aloë Vera en het kalmeert langdurig, het hydrateert de huid van je handen 24 uur lang. Daarnaast maakt het de huid van je handen zacht en mooi glad. Deze handcrème heb ik al een aantal keer opnieuw aangeschaft omdat ik het heel fijn vind. Je hebt ook de Nivea olijfolie handcrème variant.  Het kost 1,79 euro, inhoud 100 ml. 

Zero handcrème

Zero handcrème 

De Zero handcrème verzorgt je handen niet alleen, maar maakt ze ook heerlijk zacht. Deze handcrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Daarnaast is het vrij van parfum en kleurstoffen en het is verrijkt met zoete amandelolie en sheaboter. Het kost 0,99 euro, inhoud 75 ml. 

Vaseline handcrème Healthy Hands Stronger Nails

Vaseline handcrème Healthy Hands Stronger Nails 

Deze handcrème geeft zowel je handen als nagels extra verzorging. Het trekt snel in en voelt niet vettig aan. Het hydrateert de handen en de nagels. Op de verpakking staat er ook dat je in 2 weken 10 keer sterkere nagels ervaart. Of dat zo is weet ik niet want ik gebruik deze handcrème niet elke dag om eerlijk te zijn. Ik gebruik het af en toe en het is wel een fijne handcrème. Daarnaast is het geschikt voor alle huidtypes. Het kost 1,39 euro, inhoud 75 ml. 

Action Beschermende handcrème

Beschermende handcrème 

Deze handcrème voedt de huid intensief en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het verzorgt, beschermt en verzacht de huid van de handen. Deze handcrème vind ik ook wel fijn, alleen de geur is wat minder. Het heeft een vreemde geur die ik niet zo lekker vind. Het kost 0,79 euro, inhoud 50 ml. 

Gebruik jij weleens een handcrème?