Bijna iedere dag ga ik naar buiten en als ik naar buiten ga, draag ik meestal make-up. Over het algemeen draag ik niet veel make-up, als ik bijvoorbeeld ga shoppen of op het werk breng ik niet veel make-up aan. En ik ben er dan ook niet lang mee bezig, maximaal 10 minuten. Alleen wanneer ik een feestelijke of andere speciale gelegenheid heb draag ik wel echt full face make-up. Ben je benieuwd naar mijn dagelijkse make-up routine in slechts 10 minuten? Lees dan gezellig mee! 

Make-up kwasten 

Mijn make-up breng ik altijd aan met de make-up kwasten van Boozyshop. Een aantal jaar geleden heb ik die make-up kwasten aangeschaft en ik gebruik ze nog steeds met alle plezier. Van andere merken heb ik ook wel make-up kwasten, maar die van Boozyshop blijven toch wel echt my all time fave! 

dior forever foundation

Gezicht 

Ik begin altijd met het aanbrengen van de foundation. Omdat ik last heb van grove poriën en roodheid in mijn gezicht, breng ik bijna altijd foundation/ BB cream aan. Al een tijdje gebruik ik de Dior Forever foundation. Wil je hier wat meer over weten? Lees dan dit artikel voor een uitgebreide review. Laatst heb ik een BB-cream van het merk Bioderma aangeschaft, momenteel ben ik het aan het uitproberen en binnenkort vertel ik je wat meer over.  

Essence wonderful baked blushlighter

Naast de foundation breng ik blush aan, op de foto zie je de Essence wonderful baked blushlighter. Ik heb even gekeken online, maar het is helaas niet meer verkrijgbaar. 

maybelline mascara
essence mascara
catrice eye & brow contouring kit
Mijn dagelijkse make-up routine in 10 minuten
Mijn dagelijkse make-up routine in 10 minuten

Ogen 

Dan volgt mijn oogmake-up, ik gebruik de eye & brow contouring palette van het merk Catrice. Ik breng alleen wat oogschaduw aan, geen highlighter. Daarna breng ik eyeliner en mascara aan van het merk Essence en Maybelline

Mijn dagelijkse make-up routine in 10 minuten

Lippen 

Op mijn lippen breng ik eerst Labello aan, dan volgt de lipstick. Momenteel is de Mac lipstick in de kleur Burst on the scene echt my fave! 

Dat was het, dit is mijn dagelijkse make-up routine wat ik in 10 minuten aanbreng. Wanneer ik een feestelijke of andere speciale gelegenheid heb draag ik wel echt full face make-up, en daar ben ik meestal 30 tot 60 minuten mee bezig. Dat komt omdat ik van alles en nog wat aanbreng inclusief nepwimpers.

Draag jij elke dag make-up?