MAC Cosmetics is één van de populairste make-up merken ter wereld. Zelf heb ik niet echt veel producten van dat merk, maar wel een aantal lipsticks en in dit artikel ga ik dus mijn ervaring met MAC Cosmetics lipstick met jullie delen. Benieuwd? laten we snel beginnen!

Een aantal jaar geleden heb ik voor het eerst een MAC lipstick aangeschaft, ik kan me nog herinneren dat ik de lipstick in de kleur Velvet Teddy online had besteld bij de Douglas. Destijds heb ik 19 euro voor betaald. Nu zie ik op de website van Douglas dat de lipsticks zonder korting 23 euro per stuk zijn, het is dus iets duurder geworden. Momenteel is er 20% korting op alle kleuren, dus het kost 18,40 euro per stuk.  

MAC Cosmetics lipsticks
MAC Cosmetics lipsticks

MAC Cosmetics lipstick

Zelf heb ik 4 MAC Cosmetics lipsticks, 1 normale lipstick en 3 mini MAC lipsticks. De Velvet Teddy heb ik dus apart besteld en de mini lipsticks waren een MAC Holiday set 2020. De MAC Holiday set 2020 heb ik in november 2020 aangeschaft en destijds heb ik 21,75 euro voor betaald. De set kwam in een hele mooie mini make-up tas en het bestaat uit 3 mini lipsticks in de kleuren:

  1. Rocket Women – Lustre Lipstick 
  1. Burst On The Scene – Matte Lipstick 
  1. Boisterous – Matte Lipstick 
MAC Cosmetics lipsticks
MAC Cosmetics lipsticks

Op de eerste foto kun je zien hoe de kleuren eruitzien, prachtige kleuren zijn het! Meestal gebruik ik de lipstick in de kleur Burst on the scene, de andere twee gebruik ik ook, maar niet heel vaak. Dat kun je ook op de foto zien, ze zien er nog goed uit. Deze mini lipsticks zijn niet apart te bestellen, dat staat ook op de onderkant van iedere lipstick.

Heb jij al een MAC lipstick uitgeprobeerd? 

Lees ook: Review: Maybelline The Colossal mascara