Louis Widmer Skin Appeal lijn

Als je mij al wat langer volgt, dan weetje dat ik een acnegevoelige huid heb. Eerder heb ik ook al wat producten van verschillende merken uitgeprobeerd om acne te bestrijden.

Zo heb ik bijvoorbeeld de Image Skincare producten uitgeprobeerd. De cleansers, de dag- en nachtcreme en het serum. Gelukkig is mijn acne zo goed als weg, soms krijg ik weleens hier en daar een puistje op mijn gezicht maar verder niet echt storend. Met wat make-up kan je de puistjes gelukkig wel goed verbergen. Maar goed, skincare is ook heel belangrijk. Een mooie huid begint bij een goede skincare routine. Als je goed voor je huid zorgt, dan heb je niet veel make-up nodig!

Ik ben niet zo van het opnieuw aanschaffen van dezelfde producten. Als een product op is, dan ga ik opzoek naar een nieuw product en een nieuw merk. Opnieuw aanschaffen komt alleen voor als ik het product echt heel erg top vind. Ik hou van nieuwe producten testen en nieuwe merken ontdekken. Deze keer ga ik het hebben over de huidproducten van het merk Louis Widmer. Een aantal maanden geleden heb ik het aangeschaft bij de apotheek en ik wil mijn ervaring graag met jullie delen.  

Ik ben dus een aantal maanden geleden opzoek geweest naar nieuwe huidverzorgingsproducten voor een acne gevoelige huid. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik deze producten van het merk Louis Widmer tegengekomen. Ik heb de producten niet meteen online besteld, ik zag dat dat merk ook in een aantal apotheken verkrijgbaar is, dus ik heb toen besloten om naar de apotheek te gaan om advies te vragen.

In de apotheek is mij verteld dat de Skin Appeal lijn van het merk Louis Widmer goed bij mijn huid zou passen inderdaad. Ik heb toen twee producten van deze lijn aangeschaft. Het reinigingsschuim en de Sebo fluid. Daarnaast heb ik ook een dagcrème en een zonnebrandcrème aangeschaft, niet van de Skin Appeal lijn, maar een andere. Omdat ik al die producten heb aangeschaft, kreeg ik een sample mee van de Skin Appeal peeling om het even te testen. En omdat ik die peeling na het testen zo goed vond, heb ik het na ongeveer twee weken ook aangeschaft. In dit artikel ga ik het hebben over de producten van de lijn Skin Appeal, ik zal de andere producten ook binnenkort reviewen. 

Louis Widmer Skin Appeal lijn 2

Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse 

Dit reinigingsschuim is voor de acnegevoelige en onzuivere huid. Het verwijdert overtollig talg en remt de vorming van puistjes en onzuiverheden af. Het is zonder parfum en zonder alcohol. Je kan het ’s morgens en ’s avonds gebruiken. Actieve ingrediënten zijn: Salicylzuur, panthenol, ethylhexylglycerin en allantoïne.  

Louis Widmer Skin Appeal lijn 3

Skin Appeal Sebo Fluid 

Dit product is een dag- en nachtverzorging, ook bedoeld voor de acnegevoelige en onzuivere huid. Het is matterend, regelt de talgproductie en hydrateert de huid 24 uur lang. Actieve ingrediënten zijn: Saffloerolie, butyl avocadate, panthenol, vitamine E, allantoïne en gehydroliseerde jojoba-esters. Zonder parfum {Bron: louis-widmer.com}  

Louis Widmer Skin Appeal lijn 4

Skin Appeal Peeling 

Dit product heeft een dubbele werking: fruitzuren en peelende korreltjes. Het is ook bedoeld voor de acnegevoelige en onzuivere huid. Het reinigt tot diep in de poriën en verfijnt de huidstructuur. Actieve ingredienten zijn: Polycaprolacton, polydocanol, AHA (fruitzurencomplex), panthenol en undecyleenzuurderivaat.  

Gebruik  

Breng de peeling met cirkelvormige bewegingen op de huid aan, kort laten inwerken en daarna grondig afspoelen. Bij een vette of onzuivere huid kan je de peeling 3 tot 4 keer per week gebruiken. {Bron: louis-widmer.com} 

De producten zijn vegan en cruelty free! 

Mijn ervaring 

Sinds een aantal maanden gebruik ik deze huidproducten voor mijn acnegevoelige huid. Alleen de Sebo Fluid gebruik ik niet meer, het reiniginsschuim en de peeling gebruik ik nog wel. Het reinigingsschuim gebruik ik 2x per dag, ’s ochtends en ’s avonds om mijn huid ermee te reinigen. De Sebo Fluid heb ik alleen ’s avonds gebruikt, die gebruik ik niet meer omdat het product al op is en ik een andere nachtverzorging heb aangeschaft. De peeling gebruik ik 3x per week ongeveer. Als ik de producten na al die maanden nog steeds gebruik, dan is het natuurlijk een goed teken! Ik ben dik tevreden met deze producten. Mijn huid is aanzienlijk verbeterd! Het reinigingsschuim heb ik laatst al voor de 3e keer aangeschaft! Ja, zo goed zijn deze producten dus.  

Louis Widmer Skin Appeal lijn

Verkrijgbaarheid 

De producten zijn verkrijgbaar via Pharmamarket.nl en in sommige apotheken.  
– Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse 150 ML kost 15,50 euro
– De Sebo Fluid 30 ML kost 13,50 euro
– De Peeling 50 ML kost 15,50 euro

Heb jij al een product van de lijn Skin Appeal uitgeprobeerd?