Louis Widmer Remederm Dry Skin Lippenbalsem

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je inmiddels dat ik een fan ben geworden van het merk Louis Widmer! Ik heb al meerdere huidproducten van dit merk gebruikt en daarover heb ik een uitgebreide review geschreven.

De afgelopen periode heb ik de Skin Appeal lijn van het merk Louis Widmer getest en daarnaast heb ik ook de Louis Widmer Emulsion Hydro-Active UV 30 getest.  

Vandaag ga ik het hebben over de Remederm Dry Skin Lippenbalsem. Dit product heb ik een aantal dagen geleden ontvangen en ik heb het ook meteen getest. Benieuwd? Lees snel verder! 

Remederm Dry Skin Lippenbalsem 

Zoals alle andere producten van Louis Widmer is dit product zonder parfum of licht geparfumeerd verkrijgbaar. Het verzorgt en hydrateert droge en geïrriteerde lippen. De lippen worden weer zijdezacht en krijgen een subtiele glans. Het product bevat Karitéboter, dit ingrediënt werkt hervettend en geeft de lippen een aangenaam gevoel. Daarnaast bevat het vitamine A en E. vitamine A herstelt en normaliseert de delicate huid en vitamine E neutraliseert het schadelijk effect van vrije radicalen. Alle andere actieve ingrediënten zijn: panthenol, bisabolol, jojobaolie, squalan, cardamine en ricinusolie. De Remederm Dry Skin Lippenbalsem mag je zo vaak gebruiken als nodig is, vooral wanneer­ de lippen droog, gesprongen en beschadigd zijn. {Bron: louis-widmer.com} 

Louis Widmer Remederm Dry Skin Lippenbalsem

Dankzij de schuine opening is het makkelijk om de balsem snel aan te brengen.

Louis Widmer Remederm Dry Skin Lippenbalsem 04

Mijn ervaring 

In de winter heb ik meestal last van droge huid en droge lippen. De Remederm Lippenbalsem kan ik daarom goed gebruiken voor mijn droge lippen. De afgelopen dagen heb ik het al getest en ik moet zeggen dat ik heel blij mee ben! Het verzorgt mijn lippen en daarnaast zijn ze heel zacht van geworden!

Verkrijgbaarheid

Louis Widmer Remederm Dry Skin Lippenbalsem is verkrijgbaar bij de Etos en het kost 8,89 euro.

Relaunch website 

Louis Widmer heeft een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website van Louis Widmer geeft je persoonlijke tips over huidverzorging. Op de site kun je ook informatie vinden over alle producten van dit merk. Daarnaast heeft Louis Widmer een speciale tool ontwikkeld die voor iedereen de best passende producten selecteert. Vanaf nu kan je dus heel eenvoudig je eigen verzorgingsroutine samenstellen door de tool in te vullen.  

Heb jij al een product van het merk Louis Widmer uitgeprobeerd?  

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb.