Louis Widmer Emulsion Hydro-Active UV 30

Een aantal maanden geleden ben ik naar de apotheek geweest om nieuwe huidverzorgingsproducten aan te schaffen. In het artikel Louis Widmer Skin Appeal Lijn heb ik een review geschreven over de Skin Appeal lijn en ik heb mijn ervaring met jullie gedeeld.

Destijds heb ik niet alleen de producten van de Skin Appeal lijn aangeschaft, maar ik heb ook deze dagcrème aangeschaft en getest. In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over dit product en zal natuurlijk ook mijn ervaring met jullie delen. Benieuwd? Laten we snel beginnen! 

Een aantal maanden geleden ben ik dus naar de apotheek geweest om wat nieuwe huidverzorgingsproducten aan te schaffen. Dit product heb ik ook aangeschaft omdat ik een dagcrème nodig had. Meestal kies ik voor een dagcrème met SPF om mijn huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.  

Louis Widmer Emulsion Hydro-Active UV 30 

Dit product hydrateert de huid intensief, de UVA- en UVB-filters in deze dagverzorging beschermen de huid langdurig tegen vroegtijdige huidveroudering en tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het bevat hyaluronzuur, dat bevordert het vermogen van de huid om vocht vast te houden en hydrateert intensief. Andere actieve ingrediënten zijn: Biostimulatorencomplex, vitamine E, creatine, UVA- en UVB-filters, karitéboter en panthenol.  Daarnaast is het product vegan! {Bron: louis-widmer.com} 

Gebruik 

Breng het product ’s ochtends aan op je huid, nadat je je huid goed hebt gereinigd.  

Mijn ervaring 

Dit product heb ik een aantal maanden, dagelijks gebruikt samen met de producten van de Skin Appeal lijn. Ik kan jullie zeggen dat ik dik tevreden ben met dit product. Zelf heb ik een acnegevoelige huid, de Emulsion Hydro-Active UV 30 is niet echt voor een acnegevoelige huid maar ik kon het product met een gerust hart gebruiken. Dit product heeft mijn huid aanzienlijk verbeterd! Na het gebruik voelde mijn huid zacht en gehydrateerd aan! Daarnaast trekt het goed in! 

Verkrijgbaarheid 

Dit product is verkrijgbaar via Pharmamarket.nl en in sommige apotheken. Het kost 27,90 euro (inhoud 50 ML).  

Heb jij al een product van het merk Louis Widmer uitgeprobeerd?