Louis Widmer Dagcrème UV 50

Wanneer we ouder worden verliest onze huid zijn stevigheid, elasticiteit en natuurlijke helderheid. Dan heeft de huid intensieve verzorgingsstoffen en vocht nodig. Ook is een hoge UV- bescherming belangrijk om voortijdige huidveroudering te voorkomen. De nieuwe dagcrème UV 50 van Louis Widmer is speciaal ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen.  

De afgelopen periode heb ik dit product uitgeprobeerd en in dit artikel ga ik hier wat meer over vertellen! Benieuwd naar mijn ervaring met dit geweldige product? Lees dan gezellig mee!  

Louis Widmer Dagcrème UV 50

Louis Widmer Dagcrème UV 50 

De nieuwe Dagcrème UV 50 heeft zijn doeltreffendheid bewezen dankzij een zorgvuldige combinatie van hoogwaardige actieve bestanddelen: het unieke biostimulatorencomplex ontwikkeld door Louis Widmer, vitamine E, panthenol en Gatuline® Radiance. Dankzij de hoge dosering wordt de vochtopname en elasticiteit bevorderd en wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt. De helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd. Deze nieuwe dagcrème is ook verrijkt met een hoge UV-beschermingsfactor 50. Fotostabiele UVA-, UVB- en breedspectrumfilters garanderen een betrouwbare bescherming tegen het hele UV-spectrum – en maken zo zorgeloos genieten in de buitenlucht mogelijk.  

Louis Widmer Dagcrème UV 50

Gebruik 

De dagcrème UV 50 kan je ’s morgens aanbrengen op een goed gereinigde huid.  

Louis Widmer Dagcrème UV 50

Mijn ervaring 

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat het merk Louis Widmer één van mijn favoriete merken is. Van dit merk heb ik al wat producten uitgeprobeerd en sommige producten gebruik ik nog steeds omdat ik het fijne producten vind.  
De nieuwe dagcrème UV 50 gebruik ik al een aantal weken en ik vind het een fijn product! Het hydrateert en verzorgt mijn huid, daarnaast trekt het goed in! Wat ik ook belangrijk vind aan dit product is dat het mijn gevoelige huid beschermt tegen UV-stralen die huidveroudering veroorzaken.  

Louis Widmer Dagcrème UV 50

Verkrijgbaarheid 

De nieuwe dagcrème UV 50 van Louis Widmer is verkrijgbaar bij de Etos en het kost 29,50 euro (inhoud 50 ml). Verkrijgbaar zonder parfum en licht geparfumeerd. 

Heb jij al een product van het merk Louis Widmer uitgeprobeerd? 

Lees ook: Louis Widmer Intensief Anti-Ageing Review 

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen