l'oreal true match super blendable perfecting powder

L’Oreal Paris. Wie kent dit cosmeticamerk niet? Ik kan je ook verklappen dat L’Oreal Paris één van mijn favoriete beauty merken is! Eerder heb ik de L’Oréal Infallible Matte Foundation gereviewd. Al jarenlang gebruik ik verschillende producten van dit merk en vandaag ga ik nog een product reviewen, namelijk de L’Oreal True Match Super Blendable Perfecting Powder. Ben je opzoek naar een fijne poeder die licht op de huid aanvoelt? Blijf dan gezellig meelezen!

l'oreal true match super blendable perfecting powder

L’Oreal True Match Super Blendable Perfecting Powder 9g – €15,95

True Match Poeder is een zachte, matterende poeder die versmelt tijdens het aanbrengen met je huid. Het product laat de huid er egaler uitzien. Je kan het gebruiken voor een natuurlijk, glansvrij uitziend resultaat. Focus je hierbij op de T-zone van het gezicht (het voorhoofd, de brug van de neus en de kin). De Poeder is verpakt in een doosje met spiegel en sponsje en het is beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

l'oreal true match powder

Wil je weten hoe je de goede kleur poeder kiest?

Hieronder een aantal tips van L’Oreal Paris:

Stap 1: Bepaal jouw ondertoon, is deze warm, koel of neutraal? De letter in de kleur naam staat voor een Warme (D/W), Koele (R/C), of een Neutrale (N) ondertoon.

Stap 2: Kies de juiste kleur. Het cijfer in de naam staat voor de kleur: deze gaat van licht (1), naar donker (10). Breng de natuurlijk dekkende poeder aan op de overgang van de kaaklijn naar de hals. De juiste kleur L’Oréal Poeder wordt één met je eigen huidskleur.

l'oreal true match poeder

Mijn ervaring

Deze L’Oreal poeder heb ik een tijdje geleden in de kleur C2 Rose Vanilla aangeschaft. Nadat ik mijn foundation aanbreng, breng ik de poeder aan voor een glansvrij resultaat. En het product doet ook wat het belooft! Nadat ik het product aanbreng, merk ik dat mijn huid wat egaler en glansvrij is! Wat ook handig is, is de spiegel en de spons. De spons gebruik ik zelf niet, omdat ik de poeder liever met een make-up kwast aanbreng. Maar de spiegel is zeker onmisbaar! Vooral voor onderweg, dan hoef je niet nog een extra spiegel mee te nemen. Ik moet zeggen dat ik de L’Oreal True Match poeder niet vaak gebruik en dat komt omdat ik tegenwoordig niet echt dagelijks foundation aanbreng. Maar als ik de True Match poeder gebruik, dan ben ik zeer zeker tevreden met het resultaat!

Lees ook: Estée Lauder Double Wear Foundation Review