betaalbare shein sieraden

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik echt een fan ben van de online webshop Shein. Bij shein bestel ik echt van alles, van kleding tot schoenen, accessoires, sieraden en noem maar op. Shein heeft veel leuke spullen en het is betaalbaar! En vaak heb je ook nog een kortingscode die je kan gebruiken, dan kom je goedkoper uit. In dit artikel ga ik wat leuke betaalbare Shein sieraden met jullie delen dus blijf vooral gezellig meelezen!

shein ringen

Ringen

Wat ik heel vaak draag zijn ringen, ik hou van ringen en ik kan er echt niet genoeg van hebben! Op de foto zie je een aantal van mijn ringen collectie die ik via Shein heb aangeschaft. Je kan echt van alles vinden, verschillende kleuren, varianten en noem maar op. Mijn ringen bestel ik meestal in de kleuren zilver en goud, omdat het bij alles past. De prijs varieert van €1,- tot €4,- ongeveer.

oorbellen

Oorbellen

Dan gaan we naar de oorbellen, wat ik ook echt dagelijks draag zijn oorbellen. Ik heb ook echt best wel veel oorbellen van Shein, op de foto laat ik je een aantal daarvan zien. Dat zijn allemaal leuke betaalbare oorbellen, de prijs ligt ook tussen €1,- en €4,-

armband

Armbanden

armbanden draag ik ook, maar niet zo vaak als oorbellen en ringen. Dat komt omdat de meeste armbanden helaas te groot zijn voor mijn armen. ik heb een best wel smalle pols en daarom draag ik het niet vaak. Ik heb wel een aantal leuke armbanden in huis die ik soms wel draag. De armband op de foto hierboven is echt één van de mooiste armbanden van Shein en het kost €4,-. Wat ik wel jammer vind aan de armbanden, is dat ze snel verkleuren, en met snel bedoel ik ook echt na 1 of 2 keer dragen! Daarom kies ik ook vaak voor armbanden met bijvoorbeeld parels, die gaan er wel wat langer mee.

Shein ketting

Kettingen

En als laatste onderdeel gaan we het hebben over de kettingen van Shein. Ze hebben natuurlijk ook echt ontzettend veel leuke kettingen in verschillende kleuren en varianten. Zoals ik hierboven vertelde, verkleuren de armbanden helaas best wel snel. Dat geldt eigenlijk ook voor de kettingen helaas. Echt na 1 of 2 keer dragen kan je de ketting al weggooien. Dat geldt trouwens niet voor alle varianten hoor, meestal is dat bij gouden of rosé kettingen. De prijs van de meeste kettingen ligt tussen €1,- en €5,-.

Dit zijn mijn leuke betaalbare Shein sieraden. Natuurlijk zijn er nog veel meer op de site van Shein, hierboven heb ik trouwens wat linkjes gedeeld van de sieraden mocht je willen bestellen of even rondkijken.

Lees ook: Sheglam Bloom Liquid Blush Review