Lee Stafford Hair Growth Stimulating Scalp Serum

Het merk Lee Stafford heb ik ongeveer een jaar geleden ontdekt, toen ik een bestelling wilde plaatsen bij de Douglas. Destijds heb ik de hoofdhuid scrub van dit merk besteld (wat ik nog steeds af en toe graag gebruik!).

Omdat ik zeer tevreden ben met de hoofdhuid scrub van dit merk, heb ik besloten om nog een product aan te schaffen, namelijk dit serum. Eerder heb ik jullie al verteld dat ik helaas last heb van haaruitval en ik dacht nou, dit serum kan ik wel goed gebruiken! 

Een aantal maanden geleden heb ik dit serum dus aangeschaft om te kijken wat het voor mijn haar kan betekenen. In dit artikel ga ik mijn ervaring met jullie delen. Benieuwd? Laten we snel beginnen! 

Lee Stafford Hair Growth Stimulating Scalp Serum 

Dit serum zorgt voor intense hydratatie van de hoofdhuid. Het vermindert breuken, versterkt het haar en stimuleert de haargroei! Daarnaast pakt het serum de haargroei aan vanaf de kern. Het is cruelty free en vegan! 

Gebruik 

Twee volle pipetjes aanbrengen op een droge of natte hoofdhuid. Masseer het serum in je hoofdhuid en vervolgens mag je je haar doorkammen. Je hoeft het product niet uit te spoelen. 

Lee Stafford haargroei serum

Mijn ervaring 

Ook deze keer ben ik zeker niet teleurgesteld! Ik ben tevreden met dit serum van het merk Lee Stafford. Na het gebruik voelt mijn haar lekker gehydrateerd aan! Of mijn haar hierdoor sneller is gegroeid weet ik niet, dat merk ik niet echt als ik eerlijk moet zijn. Toen ik het product kocht heb ik het in het begin wel regelmatig gebruikt, maar nu gebruik ik het niet zo vaak meer, wel af en toe. Laatst heb ik het product opnieuw aangeschaft dus dat is wel een goed teken! đŸ˜Š  

haargroei serum

Verkrijgbaarheid 

Dit serum is verkrijgbaar bij de Douglas voor 14,95 euro (inhoud 75 ML). Het is ook verkrijgbaar bij veel andere webshops. 

Heb jij al een product van het merk Lee Stafford uitgeprobeerd?