Toen ik een aantal maanden geleden een online bestelling wilde plaatsen bij de Douglas, kwam ik dit product tegen. Toen had ik helemaal geen producten in huis van het merk Lee Stafford, dus voor mij was het en een nieuw product, en een nieuw merk.

Ik was best wel benieuwd naar dit product want ik had eigenlijk nog niet echt een scalp scrub gebruikt. Meestal gebruik ik shampoo, haarmasker, crĂšmespoeling en Go! haha.  

Ik heb dit product dus aangeschaft om te kijken wat het voor mijn haar zou kunnen betekenen. Voordat ik over het product ga praten, laat ik eerst even vertellen wat ik van de verpakking vind, met name de kleur. Wat een prachtige kleur zeg! De hele Hair Growth lijn van Lee Stafford heeft de kleur roze, nice! Daarom was ik er zo enthousiast over, nou de kleur heeft ook een rol gespeeld hoor haha đŸ˜Š.  

En nou even over het product zelf, het merk belooft dat deze Scalp Scrub een rijke, exfoliĂ«rende scrub is die de microcirculatie van de hoofdhuid stimuleert waardoor het haar sneller groeit, sterker wordt en een langere lengte kan bereiken. En het is cruelty free en vegan. Cruelty free betekent dat de producten niet getest zijn op dieren. 

Hoe te gebruiken 

Breng het met je vingertoppen aan op nat haar voordat je je haar gaat wassen met shampoo en masseer zachtjes in je hoofdhuid. Laat het ongeveer 3 minuten intrekken, spoel daarna je haar goed uit. Op de verpakking wordt er geadviseerd om je haar vervolgens met de Hair Growth Shampoo te wassen en daarna de Hair Growth conditioner te gebruiken als laatste stap.  

Mijn ervaring 

Ik heb de Hair Growth shampoo en conditioner niet aangeschaft, alleen deze hoofdhuid scrub. Ik was gewoon even benieuwd naar de werking en het resultaat van dit product. Voor mij was het een nieuw product. Maar ik kan je al vertellen dat ik na 1 keer gebruik mooi resultaat zag! Mijn haar voelde zo zacht aan en het zag er een stuk gezonder uit! Het is echt een fantastisch product voor mijn haar en het verschil was meteen al te merken. En wat betreft haargroei, daar merk ik niet zoveel van. Ik heb het product al een aantal keer gebruikt, maar ik merk niet echt dat mijn haar gegroeid is door het product. Maar voor de rest een fantastisch product! 

Ik ben een fan! Dat is ook te zien aan de laatste foto, ik heb laatst nog Ă©Ă©n besteld đŸ˜Š  

Dit product kan je via haarshop.nl bestellen voor 13,95 euro (100 ml).