Langé Paris Matifying Mask

In een eerder artikel heb ik het gehad over de Langé Paris Intensive Lightening Serum. Ik heb jullie toen verteld hoe goed ik het product vond en dat ik daardoor besloten had om nog meer producten van het merk Langé Paris uit te proberen. Naast de Langé Paris Intensive Lightening Lijn, heb ik ook wat andere producten aangeschaft. Eén van deze producten is de Langé Paris Matifying Mask. In dit artikel vertel ik je hier wat meer over. 

Langé Paris Matifying Mask

Langé Paris Matifying Mask 

Het Langé Paris groene kleimasker, voor de gemengde tot vette huid, absorbeert gifstoffen als gevolg van vervuiling en slechte eetgewoonten. Dit gezichtsmasker is rijk aan mineralen, groene klei is het perfecte ingrediënt voor de gecombineerde tot vette huid. Het Langé Paris gezichtsmasker absorbeert overtollig talg op het huidoppervlak, zuivert, regenereert en verzacht de vette huid en bevordert de ontvankelijkheid van de daarna gebruikte producten.  

Gebruik 

Het Langé Paris gezichtsmasker groene kleimasker is geschikt voor de gevoelige huid. Het kan twee keer per week worden gebruikt. Breng na het reinigen van de huid een dikke laag aan op het gezicht en de hals, vermijd het gevoelige gebied rond de mond en ogen. Laat het masker ongeveer tien minuten drogen, zodat het zijn actieve ingrediënten vrijgeeft. Verwijderen met warm water, vingertoppen en volledig afspoelen. Dep vervolgens droog. 

Actieve ingrediënten 

  • Groene Klei: zuiverend en rijk aan mineralen, helpt overtollig talg op het huidoppervlak te absorberen. 
  • Zoete amandelolie: voedend, verzachtend, verzachtend, herstructurerend, herbouwt de hydrolipidenfilm van de huid en vertraagt huidveroudering.  
  • Tea Tree bladeren etherische olie: bekend om de verzorging van huidproblemen, dankzij de zuiverende, regenererende en verzachtende eigenschappen 
  • Tocoferol: Antioxidant vitamine E. 
Langé Paris Matifying Mask

Mijn ervaring 

Het gezichtsmasker van het merk Langé Paris heb ik een aantal keer gebruikt en ik vind het een prima product. Ik heb zelf een vette/ acnegevoelige huid en ik kon dit product goed gebruiken. Vlak na het aanbrengen ontstaat er bij mij een branderig gevoel maar na een paar seconden is het weg. Nadat ik het product afspoel, voelt mijn huid schoon en zacht aan. Wat ook mooi is aan Langé Paris Matifying Mask is de verpakking, het ziet er zo mooi roze/ paars en luxe uit! Conclusie: ik vind het een fijn product en ik blijf het zeker gebruiken! 

Verkrijgbaarheid 

Langé Paris Matifying Mask is verkrijgbaar bij TK Maxx voor ongeveer 20 euro. Adviesprijs is 64 euro. 

Heb jij weleens producten van het merk Langé Paris uitgeprobeerd?

Lees ook: Vichy Dercos Aminexil Energie Shampoo Review