Langé Paris Intensive Lightening Serum

Als je TK Maxx weleens binnenwandelt en een kijkje neemt bij de huidverzorgingsproducten, dan kom je het merk Langé Paris zekerweten tegen! Een tijd geleden heb ik een bezoek gebracht aan TK Maxx en destijds heb ik kennis gemaakt met het merk Langé Paris. Na het even snel doornemen van de producten, ben ik best wel nieuwsgierig geworden naar de werking. Daardoor heb ik het Langé Paris Intensive Lightening Serum aangeschaft. Ben je ook zo benieuwd naar mijn ervaring met dit product? Lees dan gezellig mee! 

Langé Paris Intensive Lightening Serum

Langé Paris Intensive Lightening Serum 

LANGÉ Serum is een intensieve boosterbehandeling, zeer geconcentreerd met een bleekcomplex. Een ultramoderne formule, het voelt zacht en smeltend aan als een lichte gel. Daarnaast corrigeert het de huidpigmentatie om een egaler uiterlijk te creëren. Het verbetert de huidskleur en helderheid en het creëert een meer stralende teint. En ten slotte het versterkt de werking van andere LANGÉ Lightening lijn producten. 

Gebruik 

LANGÉ Lightening Serum moet ’s ochtends of ’s avonds op gezicht en hals worden gebruikt. Eerst is het belangrijk om je huid te reinigen. Breng vervolgens het serum aan en tik zachtjes met je vingers om door te laten dringen. Laat het twee minuten rusten en breng dan de dag- of nachtcrème aan. Dit serum kan je twee keer per week aanbrengen. 

Actieve ingrediënten 

Whitening-complex: citroenzuur, gluconzuur, ferulinezuur en Hawaiiaanse bloemen: maakt de huid witter, vermindert hyperpigmentatie en egaliseert de teint door dode huidcellen te verwijderen. 

Extract van Ascophyllum nodosum (bruin zeewier uit Bretagne, Frankrijk): een oplichtend actief ingrediënt dat de synthese van melanine aan de oorsprong van pigmentatie vermindert, het egaliseert de teint, zijn anti-radicale bescherming beschermt de huidveroudering en donkere vlekken. 

Zoethoutextract: witmakend en verhelderend, het heeft ook een zuiverende en antioxiderende werking. 

Parelproteïne-extract: eiwitten bestaande uit 20 aminozuren die een optimale hydratatie van de opperhuid mogelijk maken. 

AHA van lelie, hibiscus, tiare en fresia: zacht exfoliërende werking. 

Langé Paris Intensive Lightening Serum

Mijn ervaring 

LANGÉ lightening Serum heb ik een tijd geleden aangeschaft en ook meteen even gebruikt om te kijken wat het voor mijn huid zou kunnen betekenen. Ik heb wat roodheden en wat huidpigmentatie hier en daar dus ik heb het aangeschaft in de hoop dat de verkleuring een beetje vermindert.  

Na eerste keer gebruik merkte ik al dat mijn huid weer ging stralen! Ik ben zo blij met dit product, dat ik besloten heb om nog meer producten van de Intensive Lightening lijn aan te gaan schaffen. En dat heb ik ook gedaan, ik heb de Langé Paris Intensive Lightening dag- en nachtcrème aangeschaft en ook gereviewd. Mocht ik dit product weer tegenkomen bij de TK Maxx, dan zal ik het zeer zeker weer aanschaffen! 

Verkrijgbaarheid 

Langé Paris Intensive Lightening Serum is verkrijgbaar bij TK Maxx voor ongeveer 20 euro. Adviesprijs is 72 euro.

Heb jij weleens producten van Langé Paris uitgeprobeerd?

Lees ook: L’Oreal True Match Super Blendable Perfecting Powder Review