Lange Paris Lightening Day & Night Cream

In een eerder artikel heb ik het gehad over de Langé Paris Intensive Lightening Serum. Ik heb ook mijn ervaring met jullie gedeeld en ook aangegeven dat ik blij ben met dat product. Omdat ik een goede ervaring heb gehad met het Langé Paris Intensive Lightening Serum, heb ik besloten om ook de dag- en nachtcrème van deze lijn aan te schaffen. In dit artikel ga ik het dus hebben over de Langé Paris Intensive Lightening Lijn, met name de dag- en nachtcrème. Benieuwd naar mijn ervaring met deze producten? Lees dan snel verder! 

Langé Paris Intensive Lightening Lijn 

De Intensive Lightening lijn van het merk Langé Paris maakt de teint egaler en vermindert donkere vlekken. Tegelijkertijd versnelt het product het cel vernieuwingsproces, daardoor kan je huid weer stralen. In 21 dagen wordt de teint gelijkmatiger en stralender en ziet de huid er lichter en strakker uit. 

Lange Paris Lightening Day Cream

Langé Paris Intensive Lightening dagcrème 

Deze dagcrème met een lichte textuur vermindert huidpigmentatie, voedt en hydrateert de huid. De bedoeling is om het ’s morgens op gezicht en hals aan te brengen. Reinig eerst je gezicht en hals en breng vervolgens de dagcrème aan. Laat het even drogen voordat je je make-up aanbrengt.  

Lange Paris Lightening night Cream

Langé Paris Intensive Lightening nachtcrème 

Ook voor de nachtcrème geldt dat het de huidpigmentatie vermindert en het voedt en hydrateert ook de huid. Het verzacht de huidtextuur. Deze nachtcrème heeft een rijke textuur die speciaal is ontwikkeld om de hele nacht op de huid in te werken. Breng ’s avonds na de gezichtsreiniging de nachtcrème aan op je gezicht en hals. 

Actieve ingrediënten 

Dag- en nachtcrème:  

Camellia-olie: herstructurering, hydraterende eigenschappen en hervorming van de huidfilm. 

Zoethoutextract: witmakend en verhelderend dankzij het remmende effect op de activiteit van tyrosine en de activiteit van UV-B, verantwoordelijk voor pigmentatie, het heeft ook een zuiverende en antioxiderende werking. 

Extract van Ascophyllum nodosum (bruin zeewier uit Bretagne, Frankrijk): een verlichtend actief ingrediënt dat de synthese vermindert van melanine (aan de basis van pigmentatie), het egaliseert de teint, de anti-radicale bescherming beschermt de ouder wordende huid en donkere vlekken. 

Bamboe-extract: rijk aan silica, deze plant is remineraliserend en herstructurerend en heeft verstevigende eigenschappen. 

Parelproteïne-extract: samengesteld uit 20 aminozuren die een optimale hydratatie van de opperhuid mogelijk maken, 

AHA van lelie, hibiscus, tiare en fresia: zachte exfoliant. 

Nachtcrème: 

Ginseng: regenererend, tonifiërend en remineraliserend. 

Monoi de Tahiti-boter: gladmakend, hydraterend en beschermend. 

Afgeleid van vitamine C: antioxidant, helpt de synthese van melanine te remmen en vrije radicalen te bestrijden, 

Dagcrème: 

Witte thee-extract: anti-aging actieve, krachtige antioxidant die effectief vrije radicalen bestrijdt, het zuivert en verzacht ook. 

Orchid extract: antioxidant, emollient and moisturizer. 

Lange Paris Lightening Day Cream

Mijn ervaring 

Omdat ik tevreden was met het resultaat van het Langé Paris Lightening Serum, heb ik de dag- nachtcrème van deze lijn ook even uitgeprobeerd. Ik heb de producten iets van 2 maanden lang gebruikt om te kijken of het ook zo goed is als het serum. 

De dag- en nachtcrème van de lightening lijn ruiken heerlijk, trekken snel in en voeden de huid. Maar ik heb niet echt gemerkt dat mijn huid daardoor straalt. Dus de werking is niet zoals het serum. Lightening effect heb ik niet gemerkt bij deze 2 producten.  

Verkrijgbaarheid 

Langé Paris Intensive Lightening lijn is verkrijgbaar bij TK Maxx voor ongeveer 20 euro per product. Adviesprijs dagcrème is 84 euro en nachtcrème is 88 euro.  

Lees ook: Louis Widmer dag- en nachtcrème Review