Langé Paris Hydra-Filling Absolute Serum

Van het merk Langé Paris heb ik al een aantal producten uitgeprobeerd en gereviewd. Zo heb ik bijvoorbeeld de Langé Paris Matifying Mask en de Langé Paris Intensive Lightening Lijn gereviewd. Vandaag ga ik het hebben over het Langé Paris Hydra-Filling Absolute Serum. Ben jij op zoek naar een serum wat Hyaluronzuur bevat en de huid voedt? Lees dan snel verder want in dit artikel ga ik je wat meer over dit Langé Paris serum vertellen. 

Langé Paris Hydra-Filling Absolute Serum

Langé Paris Hydra-Filling Absolute Serum 

Langé Paris Hydra-Filling gezichtsserum bevat hyaluronzuur dat voedt en hydrateert en de huid elasticiteit en stevigheid geeft. Een combinatie van komkommer, granaatappel, goudsbloem en rood wijnblad zorgt voor een verzachtende en hydraterende werking. Baobab en witte hibiscus combineren voor een antirimpel-, verstevigende en opvullende werking. Verder vermindert dit hyaluronzuur serum de tekenen van veroudering, het hydrateert en maakt de huid glad, zorgt voor elasticiteit en stevigheid en het is geschikt voor alle huidtypes. 

Mijn ervaring 

Het Langé Paris Hydra-Filling gezichtsserum heb ik een tijdje geleden aangeschaft en helemaal opgebruikt. Qua effect heb ik niet veel gemerkt moet ik eerlijk bekennen, behalve dat het de huid hydrateert. Ik heb dus niet echt gemerkt dat het mijn huid gladder heeft gemaakt of dat het opvullende werking heeft. Wat ik ook heb gemerkt is dat het best wel snel opging. Inhoud is 30 ml maar ik heb het gevoel dat het heel snel is opgegaan. Ik heb het maar een aantal keer gebruikt en ineens was het op. Nou gaan we naar de pluspunten, de verpakking vind ik wel heel mooi, het ziet er zo luxe en prachtig uit! Maar goed, het gaat om de inhoud en niet om de verpakking natuurlijk. Verder heb ik nog een aantal producten van dit merk die ik binnenkort ga reviewen. So, stay tuned! 

Langé Paris Hydra-Filling Absolute Serum

Verkrijgbaarheid  

Langé Paris Hydra-Filling Absolute Serum is verkrijgbaar bij TK Maxx voor ongeveer 20 euro.  

Heb jij weleens producten van Langé Paris uitgeprobeerd? 

Lees ook: Esse Skincare Core Lijn Review