Langé Paris Foaming Cleansing Gel

Een belangrijke stap in je skincare routine, is je gezicht goed reinigen. Van het merk Langé Paris heb ik al een aantal producten uitgeprobeerd en gereviewd. Zo heb ik bijvoorbeeld de Langé Paris Matifying Mask en de Langé Paris Intensive Lightening Lijn gereviewd. Vandaag ga ik het hebben over Langé Paris Foaming Cleansing Gel. Wil je hier meer over weten? Blijf dan gezellig meelezen! 

Langé Paris Foaming Cleansing Gel

Langé Paris Foaming Cleansing Gel 

Deze schuimende reinigingsgel van Langé Paris is verzachtend, samentrekkend, kalmerend, en hydraterend. Het geeft een onmiddellijk gevoel van comfort en bereidt de huid voor op de daarna aangebrachte verzorging.  

Langé Paris Foaming Cleansing Gel is een formule met een zeer zachte en niet-agressieve reinigingsbasis, die het gezicht effectief reinigt en make-up verwijdert, zonder een trekkerig gevoel te veroorzaken. De geur met bloemige tonen is aangenaam. 

De Foaming Cleansing Gel wordt nu gepresenteerd met een zachte siliconenborstel voor een diepe reiniging, zonder de huid te irriteren. 

Gebruik 

Druk op de borstel om het schuim los te laten en breng het met cirkelvormige bewegingen aan op een vochtig gezicht om de verwijdering van onzuiverheden te vergemakkelijken. Spoel vervolgens goed af met lauw water en zorg ervoor dat je alle sporen van het product verwijdert. Gebruik maximaal twee keer per dag. 

Langé Paris Foaming Cleansing Gel

Mijn ervaring 

Deze schuimende reinigingsgel van Langé Paris heb ik een aantal gebruikt. Wat ik wel erg fijn vind aan dit product is het borsteltje. Met cirkelvormige bewegingen kan je daarmee je gezicht goed reinigen. Verder is het product fijn in gebruik, het hydrateert mijn huid en na gebruik voelt mijn huid schoon en zacht aan.  

Verkrijgbaarheid  

Langé Paris Foaming Cleansing Gel is verkrijgbaar bij TK Maxx voor ongeveer 15 euro. Adviesprijs is 34 euro. Inhoud is 180 ml. 

Heb jij weleens producten van Langé Paris uitgeprobeerd? 

Lees ook:  De beste producten tegen puistjes en acne