Vandaag ga ik het hebben over de Lancome Idôle Le Parfum, een damesgeur dat uitgebracht werd in 2019. De topnoten zijn bergamot en peren, de hartnoten zijn roos en jasmijn, en de basisnoten zijn patchoeli en muskus.  

Lancome Idôle Le Parfum  

Lancome Idôle is een geur die ergens voor staat, een geur voor de vrouw met ambitie, die haar eigen regels bepaalt. Een geur voor de vrouw die altijd trouw is aan zichzelf, een fris en stralend parfum. Idôle is een nieuw soort musky-chypre bloemige geur, Idôle is een succesvolle creatie. Een gevoel van puurheid, een stralende en omhullende halo. 
Wist je dat de frisse Idôle geur misschien wel de dunste parfumfles ter wereld is? Slechts 15 millimeter dik. Een onmisbaar accessoire voor in je handtas! 

Lees ook: GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette Review
lancome idole damesgeur

Mijn ervaring 

Lancome Idôle is een geur wat ik echt fantastisch vind! Het is een frisse bloemige geur. Op de site van Ici Paris XL zag ik dat deze geur best wel prijzig is, maar het is het geld zeker waard! Daarnaast blijft dit parfum de hele dag goed zitten, dus dat is weer een pluspunt! Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik alleen een sample van deze geur, maar omdat het mij goed bevalt, ga ik de parfum binnenkort zeker aanschaffen!  

lancome idole le parfum

Verkrijgbaarheid

Lancome Idôle Le Parfum is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en het kost 77,10 euro (inhoud 50ml). Momenteel is er 25% korting.

Heb jij de Lancome Idôle Le Parfum al uitgeprobeerd?

Lees ook: Joy by Dior Eau de Parfum Review