Joy by Dior eau de parfum

Een aantal weken geleden was ik mijn beautykast aan het opruimen, toen kwam ik heel veel parfum samples tegen. De Joy By Dior Eau De Parfum was één daarvan, ik vond het wel leuk om het te testen en mijn ervaring met jullie te delen. Wil je weten wat ik van dit geurtje vind? Blijf dan gezellig meelezen!   

Lees ook:  GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette Review

Joy by Dior Eau de Parfum 

Het is een Bloemig Houtachtige Musk geur voor dames en het werd uitgebracht in 2018.  
De topnoten zijn Mandarijn en Bergamot. De hartnoten zijn Grasse roos, Jasmijn, Cassis en Perzik. De basisnoten zijn Sandelhout, Witte Musk, Benzoin, Ceder en Patchouli. Francois Demachy is de Parfumeur achter dit parfum. 

Joy by Dior Eau de Parfum

Op de foto hierboven is de sample te zien maar de flacon van dit parfum heeft een stralende en kostbare uitstraling. De vrouwelijkheid van de geur vloeit in levendig zilver en stralend roze vanuit een geur die onmiddellijk aantrekkelijk is. 
Rondom de dop zit een glanzende, zilverkleurige draad gewikkeld, als een verfijnd gegraveerd sieraad, verstrengeld in de perfect cirkelvormige O. Een prachtige flacon en het ziet er heel chique en luxe uit! 

Gebruik 

Voor een routine van puur plezier waarmee je het moment van blijdschap kan verlengen, wordt op de site van dior geadviseerd om eerst de Joy by Dior bodymilk op de huid aan te brengen, spray daarna de Joy by Dior parfum op de pulspunten (binnenkant van de polsen, achter de oren en in de hals). 

Joy by Dior Eau de Parfum

Mijn ervaring 

JOY by Dior drukt het bijzondere gevoel van blijdschap uit‘ zo omschrijft Dior dit parfum en dat ervaar ik ook! Als je van frisse bloemige geuren houdt, dan is de Joy by Dior eau de parfum zeker een aanrader! Daarnaast blijft het de hele dag goed zitten. Het is een geur waar ik helemaal vrolijk van word, Ik ga het zeker aanschaffen! 

Verkrijgbaarheid 

Joy by Dior Eau de Parfum is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL, momenteel is het in de aanbieding en het kost 81,52 euro (inhoud 50 ml).  

Heb jij de Joy by Dior Parfum al uitgeprobeerd?