Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik al een aantal producten van het merk Image Skincare heb aangeschaft om het uit te proberen voor mijn onrustige huid.

Om het plaatje compleet te maken heb ik toen ook dit product aangeschaft, namelijk de ILUMA Intense Brightening Serum. In dit artikel ga ik mijn ervaring met jullie delen over dit product.  

ILUMA Intense Brightening Serum

Dit product is een vetvrij serum. Het kalmeert de huid na peel behandelingen, het vermindert roodheid, het vermindert ook de ontsteking en het egaliseert huidverkleuringen. Als je bijvoorbeeld last hebt van pigmentvlekken dan kan je dit serum gebruiken. Het helpt om het te voorkomen. 

Gebruik 

Na het reinigen kan je het op een schone huid aanbrengen. Mij werd geadviseerd om het 2 keer per dag, ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken op een schone huid en daarna een dag- of een nachtcrème aan te brengen. 

Mijn skincare routine zag er een aantal maanden geleden dus als volgt uit: 
IMAGE Skincare Ormedic Balancing Facial Cleanser was de eerste stap in mijn skincare routine, daarmee ging ik mijn gezichtshuid reinigen, dan ging ik dit serum aanbrengen en als laatste stap ging ik de dagcrème aanbrengen, ook van IMAGE Skincare.

En ‘s avonds ging ik na de Ordmedic Cleanser mijn huid ook nog eens reinigen met de De Clear Cell Clarifying Gel Cleanser, om actieve acne tegen te gaan.  

Mijn Ervaring 

Van dit product krijg je een mooie glow, het trekt snel in en het is fijn in gebruik. Ik heb het een aantal maanden gebruikt, samen met de andere Image Skincare producten en ik was er best wel tevreden over! Ik moet wel zeggen dat ik het product aan de dure kant vind, ik heb het twee keer aangeschaft maar zou het bijvoorbeeld niet zo snel nog een keer aanschaffen voor deze prijs.  
zoals ik al eerder aangaf, heb ik een aantal producten van het merk Image Skincare uitgeprobeerd. Mocht je benieuwd zijn naar mijn ervaring met de andere Image Skincare producten, dan kan je in dit artikel lezen wat ik van de gezichtsreinigers vind. In dit artikel deel ik mijn ervaring over de dag- en nachtcrème, en in dit artikel deel ik mijn ervaring over de Image I Conceal.

 
De ILUMA Intense Brightening Serum kost € 58,50 (Inhoud: 30 ml) Je kan het online bestellen via imageskincare.nl of bij een IMAGE skincare huidspecialist bij jou in de buurt. 

Heb jij al een product van het merk Image Skincare uitgeprobeerd?