IMAGE Skincare dag- en nachtcrème

Een aantal maanden geleden kreeg ik helaas te maken met acne. Daarvoor had ik weleens een puistje hier en daar op mijn gezicht maar verder niet echt storend.

Met goede skin care was het meestal na een aantal dagen weg. Maar een aantal maanden geleden kreeg ik steeds meer puistjes erbij en het werd dus steeds erger. Ik had niet alleen last van puistjes, maar ook onzuiverheden, mee eters, grove poriën en noem maar op. Kortom, een huid waar je niet echt blij van wordt. Toen besloot ik om toch hulp te gaan zoeken en ben ik bij een huidspecialist geweest, ik heb een huidscan laten doen om te beoordelen wat mijn huid nodig heeft. Nadat de conditie van mijn gezichtshuid was onderzocht, heeft de huidspecialist een behandelplan opgesteld.  

Wat betreft gezichtsverzorging werd mij geadviseerd om Image skin care producten te gaan gebruiken. Dat merk was nieuw voor mij, ik had er nog nooit van gehoord. De huidspecialist heeft uitgelegd hoe ik de producten kon gebruiken en wat het voor mijn huid zou kunnen betekenen. In deze blog ga ik mijn ervaring met Image skin care (dag – en nachtcrème) met jullie delen.  

Ik begin met de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF32. Deze dagcrème bevat breedspectrum UVA- en UVB-filters om de huid te beschermen tegen verbranden en tegen vroegtijdige huidveroudering. Naast UVA- en UVB-filters, is PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF32 verrijkt met antioxidanten en essentiële vitamines. Hierdoor wordt de huid gehydrateerd, terwijl schade door bijvoorbeeld vrije radicalen wordt tegengegaan. Deze dagcrème bevat daarnaast ook de microsponge-technologie. Dit zorgt ervoor dat overtollig wordt geabsorbeerd, waardoor de huid een mooie matte finish krijgt. Het absorbeert talg, is waterproof, beschermt tegen schade door vrije radicalen en matteert de huid. Het product bevat 9% Zinkoxide (breed spectrum zonbescherming) en 7.5% Octinoxate (UVB booster). {Bron: imageskincare.nl

Mijn ervaring 
Dit product gebruik ik al ongeveer negen maanden en het bevalt mij goed! Mijn huid ziet er nu veel beter uit en mijn puistjes zijn zo goed als weg! Het trekt snel in en het ruikt erg lekker! Littekens zijn nog niet helemaal weg maar goed, daar heb je de Microneedling voor 😊 Dit product gebruik ik nog steeds elke dag in de ochtend, het is één van mijn favoriete producten op dit moment! Het is een tube van 91 gram en het kost € 49,00. Je kan het online bestellen via imageskincare.nl of bij een IMAGE skincare huidspecialist bij jou in de buurt.  

De VITAL C – Hydrating Repair Crème. Deze nachtcrème bevat vitamine A, C en E, het voedt en beschermt de huid en het is bedoeld voor vermoeide, droge en rode huid (ook rosacea). Het is ultra hydraterend, bevordert cel vernieuwing, het herstelt de verouderde huid, is rijk aan vitamine C-antioxidant en bestrijdt zichtbare tekenen van stress en vermoeidheid. Breng het ’s avonds op een gereinigde huid. Na het opdoen van een serum en eventueel een oogcrème. Sinds kort in een nieuw jasje gestoken, maar met behoud van de unieke formule. {Bron: imageskincare.nl}  

Mijn ervaring 

Dit product heb ik ook negen maanden geleden ongeveer voor het eerst gebruikt, maar na ongeveer vijf maanden ben ik ermee gestopt. Het is wel een fijn product en het ruikt erg lekker (naar sinaasappel). Maar omdat ik toen nog last had van acne, wilde ik liever een nachtcrème wat actieve acne bestrijdt vandaar dat ik ermee gestopt was. Inhoud is 56,7 gram en het kost € 83,50. Je kan het online bestellen via imageskincare.nl of bij een IMAGE skincare huidspecialist bij jou in de buurt.  

Naast deze twee producten heb ik ook een aantal andere producten van het merk Image Skincare gebruikt en daar heb ik ook een artikel over geschreven. Mocht je benieuwd zijn naar mijn ervaring met de rest van de producten, klik dan hieronder:
Image Skincare Cleansers review
Image Skincare Iluma Intense Brightening Serum review
Image I Conceal Flawless Foundation review

Heb jij al een product uitgeprobeerd van het merk Image Skincare?