IK Skin Perfection Re-Newing+ anti-aging restoring oil

Heeft je huid een gezichtsolie nodig die moeiteloos door de verschillende huidlagen wordt opgenomen en haar een zacht en velours effect geeft? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een aantal weken geleden heb ik dit geweldige gezichtsolie ontvangen, ik heb het getest en in dit artikel ga ik hier wat meer over vertellen. 

Over IK Skin Perfection 

Ik Skin Perfection is een Nederlands cosmeticamerk dat de huid op een natuurlijke wijze zo effectief mogelijk behandelt. Mooi oud worden… Dat is de wens! Daarom zegt het merk ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen met het NO-label.  
Respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur, dat staat bij IK Skin Perfection centraal. Samen met jou wil IK haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. Daarom maakt het merk bewuste keuzes, van ingrediënten tot verpakkingen en productieproces.  

IK Skin Perfection gezichtsolie

IK Skin Perfection Re-Newing+ anti-aging restoring oil 

Het is een essentiële olie op basis van groene cosmeceuticals. De olie voedt intensief, verstevigt de huid en stimuleert de cellen maximaal, waardoor het de tekenen van huidveroudering tegengaat en de huid weer laat stralen. Het product is geschikt voor de huid die iets meer nodig heeft en specifiek voor de veeleisende en rijpere huid, droge huid of zonbeschadigde huid. 
Het product bevat o.a. vitamine E (versterkt de opperhuid en houdt vocht beter vast), Argania Spinosa Kernel Oil (ook wel ‘het vloeibaar goud voor de huid’ genoemd, helpt vroegtijdige veroudering te voorkomen) en Prunus Amygdalus Oil (werkt hydraterend voor de huid en is daarmee zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid en het bevat vitamine A, B1, B6 en E). 

IK Skin Perfection Re-Newing+ anti-aging restoring oil

Gebruik 

Je kan de restoring oil iedere ochtend en/of avond aanbrengen onder jouw 24H Crème of masker of mix het met je favoriete product. 

Mijn ervaring 

De celvernieuwende gezichtsolie van Ik Skin Perfection heb ik geprobeerd en ik ben erg tevreden over dit product! Het is belangrijk dat een gezichtsolie snel intrekt en de huid verzorgd (maar niet vettig) achterlaat, en dat is precies wat de Ik Skin Perfection Renewing huidolie doet! Daarnaast ruikt dit product ontzettend lekker!  

IK Skin Perfection Re-Newing+ anti-aging restoring oil

Verkrijgbaarheid

De IK Skin Perfection Re-Newing+ anti-aging restoring oil is verkrijgbaar via: www.ik-skinperfection.nl en het kost € 34,80, inhoud 15 ml. 

Heb jij al een product van het merk Ik Skin Perfection uitgeprobeerd? 

Lees ook: Babor Skincare Review

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.