Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik een acnegevoelige huid heb. Daardoor ben ik ook altijd op zoek naar producten die mij helpen om acne te bestrijden. Gelukkig heb ik bijna geen puistjes meer op mijn gezicht, heel af en toe krijg ik wel hier en daar een puistje op mijn gezicht.

Om snel van mijn puistjes af te komen, heb ik op het internet gezocht naar een middel die dus puistjes verwijdert, ik kwam uit bij de Hema acne patches. In dit artikel zal ik je hier wat meer over vertellen en ik zal natuurlijk ook mijn ervaring met je delen, dus laten we snel beginnen! 

De Hema Acne Patches #nofilter

Hema Acne Patches #nofilter 

De Hema Acne Patches #nofilter is een set van 2 x 12 acné patches met salicylzuur en tea tree olie. De patches verwijderen puistjes en verminderen roodheid. Het is belangrijk om eerst je huid te reinigen en te drogen voordat je de patch aanbrengt. De patches bestaan uit twee formaten. Gebruik een patch van het juiste formaat voor het te behandelen puistje. Druk de kleefzijde voorzichtig op het puistje, zodat het helemaal is bedekt. Laat het de hele dag of nacht inwerken, zodat de huid kan herstellen. 

De Hema Acne Patches #nofilter voor puistjes

Mijn ervaring 

De Hema Acne Patches #nofilter gebruik ik elke keer wanneer een puistje op mijn gezichtshuid krijg. Ik heb het al een aantal keer gebruikt en ik vind de patches oprecht heel fijn! De patch breng ik ’s avonds aan en ik laat het de hele nacht inwerken. De volgende dag is het puistje uitgedroogd, het product doet dus wat het belooft! En het is betaalbaar dus weer een pluspunt! 

Verkrijgbaarheid 

De Hema Acne Patches #nofilter zijn verkrijgbaar bij de Hema en het kost 2,50 euro. 

Heb jij de Hema Acne Patches #nofilter al uitgeprobeerd? 

Lees ook: Oriflame Love Nature Purifying Face Oil Review