Hairwonder haarproducten

Vandaag alweer de laatste dag van het jaar! Wat gaat de tijd toch snel. Nou hopen dat 2022 een top jaar wordt! Vandaag ga ik het hebben over de haarproducten van het merk Hairwonder, de producten heb ik zelf aangeschaft bij Holland & Barrett en ik heb het een aantal weken gebruikt om even te kijken wat het voor mijn pluizig en droog haar kan betekenen.

Het merk was verder ook nieuw voor mij, dus ik was best wel benieuwd naar de resultaten. Ben jij ook benieuwd naar de resultaten van deze haarproducten? Lees dan snel verder! 

De producten heb ik een aantal maanden geleden online aangeschaft, tijdens mijn zoektocht naar de juiste haarproducten was ik vooral opzoek naar producten voor droog en pluizig haar. Toen ben ik deze producten tegengekomen van het merk Hairwonder, een merk waar ik er nog nooit van gehoord had. Ik heb alle producten van dit merk online even bekeken, ik heb ook de ingrediënten even doorgenomen en toen heb ik besloten om deze twee producten aan te schaffen en het uit te proberen.  

Over Hairwonder 

Hairwonder is een Nederlands bedrijf die sinds 1985 haarproducten maakt. In alle haarproducten maakt Hairwonder gebruik van gecertificeerde biologische ingrediënten. De producten van het merk Hairwonder maken gezond en sterk haar mogelijk, het zijn producten die het haar voeden en herstellen. De producten worden over de hele wereld verkocht.  

Hairwonder hair repair cream

Hairwonder hair repair cream 

Dit is de Hairwonder hair repair crème. Op de tube staat er dat dit product het haar direct gezond, glanzend, zijdezacht en makkelijk doorkambaar maakt. Versterkt het haar en helpt haarbreuk en gespleten punten voorkomen. Het product is geschikt voor dagelijks gebruik en is voor alle haartypen. Het staat er ook dat het ideaal is voor droog, dof, kroezig, statisch en beschadigd haar. En het is verrijkt met 8 gecertificeerd biologische ingrediënten, phytokeratine en provitamine B5. 

Hairwonder hair repair crème

Gebruik 

Een kleine hoeveelheid op droog of handdoek droog haar aanbrengen en je hoeft het niet uit te spoelen 

Hairwonder hair repair heatcare protector

Hairwonder Hair repair heatcare protector 

Hair repair heatcare protector beschermt het haar tegen beschadiging door de hitte van krultang, föhn en andere stylingapparaten. En zoals de Hair repair crème, houdt dit product het haar glanzend, gezond en makkelijk doorkambaar.  

Hairwonder hair repair heatcare protector

Gebruik  

Op handdoek droog haar sprayen voordat je gebruik maakt van stylingapparaten. 

Mijn ervaring  

De hair repair crème heb ik eerst even een aantal weken getest en ik moet zeggen dat het heel goed werkt tegen droog haar dus daar ben ik heel blij mee! Ik heb krullen van mezelf en na het gebruik van dit product heb ik gemerkt dat mijn krullen heel mooi van worden! Dus ik ben tevreden met het product. 

En de hair repair heat protector gebruik ik regelmatig, ik gebruik het ieder keer voordat ik mijn haar wil stijlen. Het product doet wat het belooft, het beschermt mijn haar tegen de hitte en daar ben ik heel tevreden over! 

Verkrijgbaarheid  

Beide producten heb ik online besteld bij Holland & Barrett maar het is ook bij andere webshops/ drogisterijen verkrijgbaar. 
– Hairwonder Heatcare Protector kost 9,99 euro inhoud 150 ml 
– Hairwonder Hair Repair Crème kost 8,99 euro inhoud 100 ml 

Nou dit was mijn laatste blogbericht voor dit jaar, hopen dat 2022 een top jaar wordt, vol met geluk, liefde en lichtpuntjes! Op naar een top 2022! Fijne jaar wisseling alvast en tot volgend jaar! 😊