Een aantal dagen geleden was ik mijn beautykast aan het opruimen, toen kwam ik heel veel parfum samples tegen. De GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette was één daarvan, ik vond het wel leuk om het te testen en mijn ervaring met jullie te delen. Wil je weten wat ik van dit geurtje vind? Blijf dan gezellig meelezen! 

GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette

GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette 

Het is een Bloemig Fruitige geur voor dames. La Petite Robe Noire Eau de Toilette werd uitgebracht in 2012. De basisnoten zijn witte muskus, patchoeli en witte amber. Hartnoten zijn groene appel, kersen, zwarte bes en oranjebloesem. Topnoten zijn rozen, jasmijn en groene noten. 

De verpakking ziet er heel mooi, classy en luxe uit. De zwarte jurk maakt het zo classy en chique! La Petite Robe Noire heb je in eau de toilette, eau de parfum, eau de parfum nectar en eau de parfum intense. Wat betreft de inhoud kan je kiezen tussen 30 ml (71,90 euro) en 50 ml (92,55 euro). Dat zijn de prijzen bij ICI PARIS XL. Momenteel is er 25% korting, dus de prijzen zijn nu iets lager.  

GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette

Mijn ervaring 

GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette ruikt lekker, het is een bloemig fruitige geur. Het blijft ook de hele dag zitten dus dat is weer een pluspunt. Het is een perfecte geur, maar persoonlijk vind ik deze geur niet echt bij mij passen. Dus als de samples op zijn, dan denk ik niet dat ik het ga aanschaffen.  

Heb jij al de GUERLAIN La Petite Robe Noire uitgeprobeerd?

Lees ook: Joy by Dior Parfum Review