Een huidverzorgingsproduct wat niet in mijn skincare routine mag ontbreken is een serum. Ik vind het heel fijn om een serum te gebruiken voordat ik mijn dag- of nachtcrème aanbreng. Een aantal weken geleden heb ik de GM Collin comfort serum ontvangen en vandaag ga ik je hier wat meer over vertellen. Benieuwd? Laten we snel beginnen! 

Over GM Collin 

G.M. Collin ontwikkelt superieure huidverbeteringsproducten, van preventieve verzorging tot het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering voor de rijpere huid en bereikt ongeëvenaarde resultaten voor alle huidtypen en huidcondities, dankzij haar erkende expertise en innovatieve ingrediënten. G.M. Collin kiest ingrediënten die veilig zijn voor de gebruiker en het milieu. Van ingrediënten die worden geoogst zonder afval te creëren tot ingrediënten die worden geproduceerd door middel van ecologische landbouw; dit zorgt voor klimaatbescherming, bevordert diversiteit en vermijdt besmetting.  
De producten zijn vegan, duurzaam en dierproefvrij. 

GM COLLIN Ceramide Comfort Serum

GM COLLIN Ceramide Comfort Serum 

GM COLLIN Ceramide Comfort Serum voedt en vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering en minimaliseert vochtverlies. Het serum vult de vochtbarrière van de huid aan en beschermt de huid tegen omgevingsfactoren. Daarnaast zorgt het product ervoor dat de zuiverheid en effectiviteit van de unieke formule intact blijven. De lichte en vloeiende textuur vergemakkelijkt massage en intensiveert het gevoel van comfort en plezier. 

GM COLLIN Ceramide Comfort Serum

Gebruik 

Draai na gebruik van een reiniger en mist de kleine punt om de inhoud druppel voor druppel vrij te geven. ’s Ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op het gezicht, de hals en de oogcontouren. Volg met de juiste huidverbeteringsroutine. 

GM COLLIN Ceramide Comfort Serum

Mijn ervaring 

Zoals ik hierboven al vertelde mag een serum niet ontbreken in mijn skincare routine. Iedere dag gebruik ik ’s ochtends en ’s avonds serum, voordat ik mijn dag – of nachtcrème aanbreng. De afgelopen periode heb ik dit serum getest en ik vind het een fijn product. Het trekt snel in en het laat mijn huid stralen! Wat ook fijn is aan dit serum, is dat het geleverd wordt in handige capsules, zo heb je altijd de ideale hoeveelheid bij de hand voor één applicatie.  

Verkrijgbaarheid 

GM COLLIN Ceramide Comfort Serum is verkrijgbaar via gmcollin.nl. Je kan kiezen uit 20 stuks (€34,95) en 75 stuks (€112).  

Lees ook: Ik Skin Perfection Renewing Oil Review

* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen