Glow Botanica Tummy Butter Crème

Glow streeft ernaar om het beste van de natuur en wetenschap te gebruiken voor goede resultaten. Het is belangrijk om niet alleen naar de ingrediënten te kijken, maar ook naar hoe ze samenwerken en hoeveel er van elk wordt gebruikt. Dit kost meer werk, maar ze denken dat het het waard is. Een goed voorbeeld is Tummy Butter, een crème gemaakt door wetenschappers die helpt bij klachten van PMS en de overgang. Het werkt snel, vermindert krampen, een opgeblazen gevoel, opvliegers en stemmingswisselingen. Het is een makkelijke toevoeging aan je normale behandeling en bevat geen stoffen die je hormonen in de war kunnen brengen. Kom in dit artikel meer te weten over Glow Botanica Tummy Butter crème.

Glow Botanica Tummy Butter Crème

Glow Botanica Tummy Butter Crème

Hormonen zijn de boodschappers in je lichaam die veel effect hebben, zoals op je vruchtbaarheid, stemming, gewicht, spijsvertering en bloeddruk. Glow Botanica weet hoe hormoonveranderingen je kunnen beïnvloeden. Hun natuurlijke producten helpen deze veranderingen minder te maken en zorgen ervoor dat je hormonen in balans blijven, zodat je je goed voelt, zowel lichamelijk als geestelijk.

Glow Botanica helpt je om je hormonen in balans te krijgen. Hun producten zijn speciaal gemaakt voor vrouwen met PMS, endometriose, PCOS en de overgang. Ze bieden natuurlijke middelen die helpen en je hormonen goed houden. Met Glow Botanica voel je je beter en comfortabeler.

Glow Botanica Tummy Butter Crème

Gebruik

Voor het beste resultaat met Tummy Butter, gebruik je het elke dag. Smeer een flinke hoeveelheid crème op je buik of de binnenkant van je benen. Wrijf het goed in zodat de werkzame stoffen goed kunnen intrekken. Deze crème is alleen voor op je huid, heeft geen kunstmatige bewaarmiddelen en geeft een warm gevoel voor meer gemak.

Ingrediënten

De ingrediënten van Tummy Butter zijn met zorg uitgekozen. Wild Yam wordt gebruikt als een natuurlijke vervanger voor hormoontherapie. Heemstwortel helpt tegen een opgeblazen gevoel en het vasthouden van water. Vitex ondersteunt de balans van de hormonen oestrogeen en progesteron. Samen helpen deze ingrediënten om je hormonen in evenwicht te brengen.

Glow Botanica Tummy Butter Crème

Verkrijgbaarheid

Glow Botanica Tummy Butter Crème is online verkrijgbaar via Glowbotanica.nl en het kost 47,50 euro (Inhoud 50 ml).

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Lees ook: Beautykast organiseren: de do’s en don’ts die je moet weten