Eucerin Sun Oil Control Gel-Crème SPF 50+

Een dagcrème met SPF gebruiken is heel belangrijk in je skincare routine. Zo kun je jouw huid goed beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Het merk Eucerin heeft verschillende soorten producten met SPF en vandaag ga ik het hebben over de Eucerin Sun Oil Control Gel-Crème SPF 50+. Wil je hier wat meer over weten? Blijf dan gezellig meelezen! 

Eucerin Sun Oil Control Gel-Crème SPF 50+ 50ml – €15,95

Eucerin Sun Gel-Crème Oil Control Dry Touch SPF50+ is een hoge zonnebescherming voor het gezicht, speciaal voor de specifieke behoeften van de vette- en acnegevoelige huid. Het biedt doeltreffende bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon en bevat actieve ingrediënten om te huidconditie te verbeteren. 

Eucerin Sun Oil Control Gel-Crème SPF 50+

Eucerin Sun Oil Control Gel-Crème SPF 50+ is een ultra-lichte, snel absorberende textuur met uitstekende huidverdraagzaamheid voor een optimale bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon.het product trekt snel in, plakt niet, niet-comedogeen, niet vettig, zonder parfum, zonder parabenen en het is een uitstekende basis voor make-up 

Het product bevat een zeer effectief UVA/ UVB filter systeem voor een betrouwbare bescherming. De formule bevat daarnaast ook een unieke biologische celbescherming, met een combinatie van licochalcone A en glycyrrhetinezuur. Licochalcone A is afkomstig uit de zoethuidwortel en is een anti-oxidant en ontstekingsremmend ingrediënt. Glycyrrhetinezuur ondersteunt het beschermings- en herstelmechanisme van het huideigen DNA. 

Eucerin Sun Oil Control Gel-Crème SPF 50+

Gebruik 

Het is de bedoeling om het product aan te brengen vóór blootstelling aan de zon en herhaal regelmatig, in het bijzonder na het zwemmen, zweten en afdrogen om de oorspronkelijke bescherming te behouden. Als er onvoldoende zonnebescherming wordt aangebracht, vermindert dit het beschermingseffect. 

Mijn ervaring 

De Eucerin Sun Gel-Crème Oil Control Dry Touch SPF50+ heb ik een tijdje geleden aangeschaft en helemaal opgebruikt. Afgelopen zomer heb ik het dagelijks gebruikt en ik vind het een geweldig product! Ik heb een acnegevoelige huid en dit product is goed geschikt voor mijn huidtype. Het trekt snel in, plakt niet en geeft geen irritaties. Maar het laat wel een lichte witte waas achter. Dat effect merk ik trouwens ook bij andere zonnebeschermingsproducten. Voor de rest een goed product, ik heb het opnieuw aangeschaft maar dit keer met een tint. Binnenkort komt er review online, so stay tuned! 

Lees ook:  5 x Mijn favoriete zonnebrandcrème