Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème Anti-Age

Een aantal weken geleden heb ik een bestelling geplaatst bij Newpharma, ik heb toen een aantal huidproducten van het merk Eucerin aangeschaft. Ik heb gekozen voor de Eucerin DermoPure lijn omdat ik een acne-gevoelige huid heb, de review staat al online. Daarnaast heb ik de Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème Anti-Age aangeschaft. Die heb ik ook getest en in dit artikel lees je daar meer over. Benieuwd naar mijn ervaring met dit product? Lees dan snel verder!  

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème Anti-Age

Over Eucerin 

Eucerin biedt medisch ondersteunde producten voor verschillende huidtypes. De producten van Eucerin voldoen aan moderne vereisten en de hoogste dermatologische normen. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en het doel is het bieden van de beste oplossing voor een gezonde en mooie huid. 

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème Anti-Age 

Eucerin belooft dat het product de huid verstevigt door het verbeteren van de elasticiteit en het vult rimpels op van binnenuit. De formule is rijk aan Hyaluronzuur dat rimpels zichtbaar vermindert. De huid voelt rijk en zacht aan en ziet er fris en stralend uit. 
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème bevat ook Arganolie; rijk aan huidverzorgende lipiden die huidregeneratie stimuleren en zorgen voor een gladdere huid. Het is een rijke formule, niet comedogeen en het is licht geparfumeerd. {Bron: Eucerin.nl} 

Op de site van Eucerin staat er ook dat 120 vrouwen van 49 jaar en ouder deelgenomen hebben aan een studie waarbij zij gedurende 2 weken het product hebben getest en de belangrijkste bevindingen waren: 

  • 100%: Zichtbare verbetering van de huid 
  • 100%: De huid voelt steviger aan 
  • 99%: Zorgt voor langdurige voeding van de huid 
  • 97%: De huid voelt sterker 
  • 95%: Lijntjes en rimpels zijn zichtbaar vermindert 
  • 93%: Zorgt voor een stralende huid 
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème Anti-Age

Mijn ervaring 

Toen ik al die voordelen en eigenschappen van het product las, was ik heel erg enthousiast en wilde heel graag dit product uitproberen. Online heb ik ook even de reviews doorgenomen en ik zag alleen maar positieve reviews dus ik heb het product meteen besteld! Toen ik het product binnen kreeg, viel mij op dat het potje paars van kleur is terwijl het op de site goud van kleur is. Maar goed, ik ga ervan uit dat het wel gewoon goed is.

Ik ben in de 20 maar ik dacht ik probeer het product wel even uit om te kijken of het iets voor mijn huid is. De Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème heb ik ongeveer een week uitgeprobeerd en daarna ben ik er mee gestopt omdat ik gemerkt heb dat mijn huid onrustig van werd, ik kreeg helaas wat puistjes op mijn gezicht. Daarnaast trekt het product niet echt snel in en het voelde plakkerig aan. Ik heb een acnegevoelige huid dus misschien heeft het daarmee te maken. Sindsdien heb ik het product niet meer gebruikt.

Ik heb het product aan mijn moeder gegeven, die wilde het wel even uitproberen. Ze heeft het product een aantal weken getest en ze vond het wel een fijn product! Ze geeft aan dat het product snel intrekt en dat de rimpels verminderd zijn. Mijn moeder heeft een normale tot gecombineerde huid en ze gebruikt het product nog steeds!  

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème Anti-Age

Verkrijgbaarheid 

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème is bij veel apotheken verkrijgbaar en daarnaast is het ook online te bestellen via Pharmamarket.nl. Momenteel is het product in de aanbieding en het kost 27,44 euro (Inhoud: 50 ml).