Eucerin DermoPure producten

Een aantal weken geleden heb ik online een bestelling geplaatst, ik heb toen een aantal huidproducten van het merk Eucerin aangeschaft. Ik heb gekozen voor de Eucerin DermoPure lijn omdat ik een acne-gevoelige huid heb.

Voordat ik deze producten online ging bestellen, ben ik een week van te voren naar een apotheek geweest voor wat huidadvies. ik heb destijds een sample van de reinigingsgel meegekregen en die heb ik ook een week lang gebruikt. Omdat het product mij beviel, heb ik dus de Eucerin DermoPure lijn online besteld. Daarnaast heb ik een nachtcrème aangeschaft ook van het merk Eucerin, de Hyaluron-filler nachtcrème. Die heb ik ook getest en daar ga ik binnenkort een uitgebreide Artikel over schrijven. Benieuwd naar mijn ervaring met de Eucerin DermoPure lijn? Lees dan snel verder!  

Over Eucerin 

Eucerin biedt medisch ondersteunde producten voor verschillende huidtypes. De producten van Eucerin voldoen aan moderne vereisten en de hoogste dermatologische normen. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en het doel is het bieden van de beste oplossing voor een gezonde en mooie huid.  

Eucerin DermoPure producten

Eucerin DermoPure Reinigingsgel 

Deze reinigingsgel is voor de vette en acnegevoelige huid. Het is een niet-comedogene gezichtsreiniger met 6% amfotere tensio-activia die overtollig talg, vuil en make-up op een milde maar effectieve manier verwijdert. Het reinigt mild en werkt anti-bacterieel. De huid voelt schoon, fris en soepel aan. 

Gebruik 

De reinigingsgel gebruik je als eerste stap in je huidverzorgingsroutine. Je kan het 2 keer per dag gaan gebruiken, ’s ochtends en ’s avonds. Neem een beetje gel in je hand en wrijf deze met wat water tot schuim. Masseer het schuim in je gezicht en spoel met lauw water. Vermijd contact met je ogen. 

Eucerin DermoPure producten

Eucerin DermoPure MAT Matterende fluid 

Een matterende fluid voor de acnegevoelige huid, het bestrijdt puistjes en mee-eters actief en helpt een onzuivere en acnegevoelige huid op de lange termijn onder controle te houden. De matterende fluid vermindert roodheid, absorbeert overmatig talg, vermindert zichtbaarheid van poriën en het kalmeert irritatie.

Gebruik 

Na het reinigen van je gezicht met Eucerin DermoPure reinigingsgel, kan je de matterende fluid aanbrengen, ook 2 keer per dag ’s ochtends en/of ’s avonds. Vermijd contact met de ogen. 
{Bron: eucerin.nl} 

Eucerin DermoPure producten

Mijn ervaring 

Deze twee producten heb ik ongeveer 7/8 weken lang elke dag gebruikt, 2 keer per dag ‘sochtends en ’s avonds. De reinigingsgel reinigt mijn huid goed en de puistjes zijn al gelukkig weg, alleen ik heb wel het idee dat het product mijn huid uitdroogt, dat is het enige minpunt. De matterende fluid is ook wel een fijn product, het kalmeert irritatie en ik heb ook het idee dat het mijn huid gladder maakt, maar het minpunt bij de reinigingsgel geldt ook voor deze fluid, het droogt mijn huid helaas uit.  

verkrijgbaarheid 

De Eucerin DermoPure producten zijn bij heel veel apotheken verkrijgbaar en daarnaast zijn ze ook online te bestellen via Pharmamarket.nl.

De reinigingsgel is nu in de aanbieding en het kost 14,34 euro, inhoud 400 ml (NewPharma)
De matterende fluid is ook in de aanbieding en het kost 12,78 euro, inhoud 50ml (NewPharma)

Heb jij al een product van het merk Eucerin uitgeprobeerd?