Eucerin milde shampoo

Een tijdje geleden was ik online op zoek naar een milde shampoo voor mijn gevoelige hoofdhuid. Toen kwam ik deze milde shampoo tegen van het welbekend merk Eucerin. Omdat ik een gevoelige hoofdhuid heb, heb ik besloten om deze shampoo aan te schaffen en te kijken wat het voor mijn gevoelige hoofdhuid kan betekenen. De Eucerin DermoCapillaire pH5 milde shampoo heb ik getest en in dit artikel vertel ik je daar wat meer over, so let’s get started! 

Eucerin DermoCapillaire pH5 Milde Shampoo

Eucerin DermoCapillaire pH5 Milde Shampoo 

DermoCapillaire pH5 Milde Shampoo van het merk Eucerin is speciaal ontwikkeld voor het behoud van de natuurlijke pH-waarde van de huid. Het reinigt de hoofdhuid en het haar doeltreffend om uitdroging en irritatie te voorkomen. Deze shampoo wast vuil, pollen en allergenen weg en geeft het haar een gezonde glans en het zorgt dat het zacht en soepel aanvoelt. De shampoo bevat pH5-citraatbuffer: dat zorgt voor het behoud van de zuurtegraad voor een gezonde huid. De hydrolipidenfilm blijft intact en de alkalisatie van de huid wordt verhinderd. En verder is dit product zonder parabenen, zonder kleurstoffen, zonder siliconen en zonder alkalische zeep. 

Gebruik 

Je kan de shampoo inmasseren in nat haar, even laten intrekken en vervolgens grondig uitspoelen. 
Het product is geschikt voor dagelijks gebruik. 

Eucerin DermoCapillaire pH5 Milde Shampoo

Mijn ervaring met deze shampoo

Deze shampoo van het merk Eucerin heb ik een aantal weken uitgeprobeerd en ik merk dat ik gelukkig iets minder irritatie heb aan mijn hoofdhuid. Het schuimt goed en daarnaast maakt het mijn haar lekker zacht. Het ruikt lekker, de pompfles is fijn in gebruik. En tot slot, het product is ook nog eens betaalbaar! Ik blijf het zeker gebruiken. 

Verkrijgbaarheid 

Eucerin DermoCapillaire pH5 Milde Shampoo – 400ml is verkrijgbaar via Bol.com en het kost ongeveer 12,49 euro.

Lees ook: Oriflame Hairx Advanced Care Fall Defence Anti-Hairfall producten review