Een aantal dagen geleden ben ik bij de Etos geweest om even lekker te shoppen. Ik zag hele leuke producten in de aanbieding, 1+1 gratis of 2e product halve prijs.  

In dit artikel laat ik jullie zien wat ik allemaal heb gehaald. Ik heb niet echt veel dingen gehaald, alleen wat ik echt nodig heb. 

Louis Widmer Skin Appeal Peeling, dit is echt een geweldig product voor mijn huid! In een apart artikel zal ik wat meer over dit merk en dit product vertellen! Ik heb er 14,89 euro voor betaald (inhoud 50 ml). 

Dan de Louis Widmer Skin Appeal reinigende mousse. Ook een geweldig product voor mijn huid! ik zal er wat meer over vertellen in een apart artikel. Dit product kost 14,89 euro (inhoud 150 ml). 

Labello Hydro Care was 1+1 gratis die heb ik ook gehaald. Het kost 3,49 euro per stuk.  

Dit is wat ik deze keer heb gehaald bij de Etos, niet echt veel haha! In totaal heb ik er 33,27 euro voor betaald. De producten van het merk Louis Widmer heb ik een aantal maanden getest dus daar ga ik een apart artikel over schrijven, dan vertel ik er wat meer over en deel mijn ervaring met jullie. So stay tuned zou ik zeggen 😊