Een aantal weken geleden heb ik de Essence What The Fake Plumping Lip Filler voor het eerst gebruikt, hiervoor heb ik nog nooit een lip plumper gebruikt. Toen ik dit product bij de Kruidvat zag, heb ik het meteen aangeschaft om het te testen en in dit artikel ga ik hier wat meer over vertellen.  

Essence What The Fake! Plumping Lip Filler

Essence What The Fake! Plumping Lip Filler 

De Essence What The Fake! Plumping Lip Filler is een doorbraak voor volle, volumineuze lippen. Het product is verrijkt met hyaluronzuur en vitamine E, het egaliseert zichtbaar fijne lijntjes, maakt je lippen voller en laat een prachtige glanzende finish achter. Bovendien hydrateert het en heeft het een aangenaam verkoelend effect – en dat alles zonder de toevoeging van microplastics, parabenen en PEG’s. Daarnaast is het product Vegan. 

Op de verpakking staat er dat het product door 50 vrouwen is getest, en het resultaat is dat 88% een plumping effect zag, 90% direct effect zag en 84% zei dat het product een gehydrateerd gevoel geeft. 

Essence What The Fake! Plumping Lip Filler

Mijn ervaring 

Zoals ik hierboven al vertelde, was dit de eerste keer dat ik een lip plumper ging testen. Daarom was ik ook best wel enthousiast over dit product. De Essence What The Fake Plumping Lip Filler heb ik twee weken getest, in die twee weken heb ik het product elke dag gebruikt. Wat ik heb gemerkt is dat deze lippenvergroter meteen na het aanbrengen een tintelend en verkoelend effect geeft. Daarnaast geeft het product een gehydrateerd gevoel en een prachtige glans! Maar of ik een plumping effect zag? Nee, helaas niet. Ik heb niet echt gemerkt dat mijn lippen voller zijn geworden door dit product. Omdat het product een prachtige glans geeft, zal ik het wel gewoon blijven gebruiken! 

Essence What The Fake! Plumping Lip Filler

Verkrijgbaarheid 

De Essence What The Fake! Plumping Lip Filler is verkrijgbaar via Luxplus.nl en het kost 2,99 euro (inhoud 4,2 ml). 

Heb jij weleens een lippenvergroter getest? 
Lees ook: Essence Cosmetics nagellak review