Essence Soft & Precise Lip Pencil

Wat jouw make-up look compleet maakt, is een lippotlood. Daarom is een lippotlood een onmisbaar product in mijn make-up routine. Ik heb Lip Pencils van verschillende merken uitgeprobeerd, o.a. Essence lippotloden. Essence lippencils zijn verkrijgbaar in een aantal mooie kleuren. Zelf heb ik een aantal lippotloden van Essence in mijn beautykast liggen en vandaag ga ik het hebben over de Essence Soft & Precise Lip Pencil. Benieuwd hiernaar? Lees dan snel verder! 

Essence Soft & Precise Lip Pencil

Essence Soft & Precise Lip Pencil 

Essence lipliner is een langhoudende Lipliner met een hooggepigmenteerde, zachte textuur om de lippen nauwkeurig te omlijnen met een intense kleur. Deze lipliners zorgen voor perfect gedefinieerde lippen. De zachte textuur met een fluweelmatte finish zorgt voor een hoge kleurafgifte, is supereenvoudig aan te brengen en creëert prachtige lipcontouren.  

Essence lipliner is verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren. Na het aanbrengen ziet het er heel mooi en natuurlijk uit. Je kan het op verschillende manieren gebruiken. Zo kan je de lipliner alleen gebruiken, maar je kan het ook met een lipstick of lipgloss combineren.  

Essence Soft & Precise Lip Pencil

Mijn ervaring met Essence lipliner

Essence lipliners gebruik ik al jaren en ik ben er ontzettend blij mee! Ik gebruik meestal geen lipstick of lipgloss, alleen een lipliner. En het ziet er zo mooi en natuurlijk uit, alsof ik ook nog eens een lipstick op heb! Plus het is gemakkelijk aan te brengen en goed gepigmenteerd. Verder is de Essence lipliner langhoudend en betaalbaar. Voor een lippotlood betaal je €1,29. Momenteel heb ik het in 4 verschillende kleuren, zie foto. 201 My Dream, 204 My Way, 205 My Love en 304 Divine.

Wat ik wel erg jammer vind, is dat er een aantal mooie kleuren niet meer leverbaar zijn en zelfs uit het assortiment zijn. Ik merk dat ik niet de enige ben die hiermee zit. Als ik de reviews op het internet lees, dan zie ik dat meerdere dames dat jammer vinden. Maar goed, voor de rest ben ik er ontzettend tevreden over de Essence lipliners. 

Verkrijgbaarheid 

Essence lipliners zijn verkrijgbaar via Notino.nl en het kost ongeveer €1,30 per stuk.

Lees ook: Mielle Rosemary Mint Oil Review