Essence nagellak

Als ik een nieuwe nagellak wil aanschaffen dan kijk ik meestal bij het merk Essence. Essence is al jaren één van mijn favoriete beautymerken! Het merk beschikt over een ruim assortiment aan gellak, nagellak en nepnagels. Bovendien is Essence betaalbaar en het is te bestellen via Notino.nl en een aantal andere webshops.

Vandaag ga ik mijn Essence nagellak collectie met jullie delen. Benieuwd? Blijf dan gezellig meelezen! 

Verschillende soorten Essence nagellak 

Zoals je op de foto hierboven kunt zien, heb ik drie verschillende soorten Essence nagellak:  

  • Essence The Gel Nail Polish: hier heb ik maar één van. Die is helaas niet meer verkrijgbaar.  
  • Essence Colour & Go Nail Polish: deze heb ik een lange tijd geleden aangeschaft en die zijn ook niet meer verkrijgbaar. 
  • Essence Shine Last & Go gel nail polish: verkrijgbaar in 44 verschillende kleuren. De formule met gel-effect zorgt voor een langdurige dekking, intensieve kleur en een geweldige glans op de nagels.   
Essence Shine Last & Go gel nail polish nagellak.

De Essence Shine Last & Go gel is verkrijgbaar in 44 verschillende kleuren en ze drogen in een mum van tijd. Ik heb zelf vier kleuren: 01. Absolute Pure (transparant), 33. Wild White Ways (wit), 80. Castles In The Sand (nude) en de kleur blauw, 77 Deep Sea Baby (zie laatste foto). 

Essence Colour & Go Nail Polish

Dan gaan we naar de Essence Colour & Go Nail Polish, deze heb ik ook in vier verschillende kleuren: 115 Redvolution (rood), 114 Fame Fatal (donkerrood), 177 Happy End en de kleur groen 179 Roller Coaster (zie foto hieronder).  

Essence nagellak

Eén van mijn favoriete kleuren is de 48 My Love Diary, die gebruik ik wel heel vaak! Jammer dat het niet meer verkrijgbaar is.  

Mijn ervaring 

De Essence nagellakjes vind ik echt geweldig! Vooral de Shine last & Go gel. Het droogt heel snel, het zorgt voor een mooie glans en het blijft heel lang zitten. Mijn handen was ik best wel vaak en toch blijven ze tot zeven dagen mooi zitten! Verder zijn de nagellakjes vegan en betaalbaar, het kost 1,69 euro per stuk.  

Heb jij al de Essence nagellak uitgeprobeerd? 

Lees ook: Mijn favoriete Action handcrèmes