Omdat ik een vette huid heb, heb ik snel te maken met een glimmend gezicht. Heel vervelend, maar gelukkig bestaat er zo een product, het Essence All About Matt! Oil Control Paper dat ongewenste glans van je gezicht haalt. Maar werkt het wel? En wat als ik make-up op heb? Moet ik na gebruik van dit product mijn make-up bijwerken? Dat lees je allemaal in dit artikel.  

Essence All About Matt! Oil Control Paper

Essence All About Matt! Oil Control Paper 

Het Essence All About Matt! Oil Control Paper heeft nu een prachtig groen design. Zoals je op de foto kunt zien heb ik nog de oudere versie van dit product, rood van kleur. Het Essence All About Matt! Oil Control Blotting Paper haalt ongewenste glans van je gezicht. Of je nu thuis of onderweg bent, dit blotting paper met groene thee-extract zorgt ervoor dat jouw make-up look matte wordt of blijft zonder dat je jouw make up opnieuw aan moet brengen. Het product is vegan en cruelty free. 

Gebruik 

Dep het blotting paper zachtjes over je huid. Het absorbeert overtollige olie en talg, verfrist je make-up en geeft je een matte uitstraling. 

Essence All About Matt! Oil Control Paper

Mijn ervaring  

Wat een geweldige uitvinding! Omdat ik een vette huid heb, kan ik zo een blotting paper goed gebruiken zonder mijn make-up opnieuw aan te brengen. Vooral de T-zone, het glimt meer dan de rest van mijn gezicht en dit product doet precies wat het belooft! Zoals je op de foto hieronder kunt zien, heeft het blotting paper ongewenste glans van mijn gezicht afgehaald. Ik gebruik het niet dagelijks, maar wanneer ik het gebruik, dan houdt het mijn make-up look mooi matte. Plus het is ook betaalbaar. 

blotting paper

Verkrijgbaarheid 

Het Essence All About Matt! Oil Control Paper is verkrijgbaar via Luxplus.nl en het kost 2,45 euro (50 stuks). 

Gebruik jij weleens een blotting paper? 

Lees ook: Essence what the fake plumping lip filler review