Esse Skincare Repair Oil

In een eerder artikel heb ik het gehad over de Esse Skincare Core Lijn. Naast deze producten heb ik ook de Esse Skincare Repair Oil uitgeprobeerd. Het is een intens voedende olie die vitamine E levert en een ideale mix van omega-vetzuren uit vlaszaad, Marula en Rozenbottel. In dit artikel ga ik je hier wat meer over vertellen. Benieuwd naar de Repair Oil van Esse? Blijf dan gezellig meelezen! 

Esse Skincare  

De Esse productlijnen zijn wetenschappelijk geformuleerd voor alle huidtypes – met pre- en probiotica en actieve ingrediënten om je huid in de beste staat terug te krijgen. Pre-en probiotische actieve ingrediënten in biologische formules, welke de huid voeden en beschermen. 

Esse Skincare Repair Oil

Esse Skincare Repair Oil 15ml – €49,00 

Esse Skincare Repair Oil is een versoepelende huidbooster voor alle huidtypen. Het is een extra nachtverzorging en het kan gebruikt worden voor herstel van littekens. Daarnaast is het een intens voedende olie die vitamine E levert en een ideale mix van omega-vetzuren uit vlaszaad, Marula en Rozenbottel. Het wordt makkelijk opgenomen en het bevat veel Vitamine E voor herstel en verbetering. Daarnaast verbetert het de barrièrefunctie en het maakt de huid voller en zachter. Het reguleert talgproductie en het vermindert pigmentatie.  

Gebruik 

Breng aan op het gezicht of andere aandachtsgebieden voor het aanbrengen van de moisturiser. 

Belangrijkste ingrediënten 

Vitamine E stimuleert de celregeneratie 

Jojoba Oil verbetert de elasticiteit en reguleert de talgproductie.

Rosehip Oil rijk aan Omega-3 vetzuren, voorkomt pigmentatie veroorzaakt door een tekort aan vetzuren in de huid.

Marula Oil is rijk aan natuurlijk voorkomende antioxidanten; Vitamine A, C, D en E. Verbetert de elasticiteit van de huid. 

Yangu & Manketti Oils bieden een natuurlijke zonbescherming van ongeveer SPF4. Bij langdurige blootstelling aan de zon kan extra SPF nodig zijn. 

Lavender Flower Oil werkt kalmerend, bevordert de genezing en verzacht huidirritaties. 

Esse Skincare Repair Oil

Mijn ervaring 

Esse Skincare Repair Oil heb ik een aantal maanden gebruikt, samen met de andere Esse Skincare producten en ik vind het een prima product! Het wordt inderdaad zoals omschreven makkelijk opgenomen en het maakt de huid voller en zachter. Mijn littekens van acne zijn helaas niet hersteld door dit product. Misschien omdat ik het niet lang genoeg heb gebruikt. Voor de rest een fijn product, het is nog niet op en ik gebruik het nog steeds af en toe. 

Heb jij weleens producten van het merk Esse Skincare uitgeprobeerd?

Lees ook: Wat is een Jade Roller? En werkt het?