Esse Skincare Core Lijn

Een huidprobleem waar ik een tijdje mee te maken heb gehad, is acne. Toen het bij mij begon, heb ik verschillende soorten producten uitgeprobeerd. Ik ben toen ook naar een schoonheidsspecialiste geweest om mijn huid te laten nakijken en de juiste producten te gaan gebruiken. Het advies was om de producten van het merk Esse Skincare – core lijn te gaan gebruiken. Wil jij wat meer weten over deze producten met pre- en probiotica actieve ingrediënten? Lees dan snel verder! 

huidverzorging

Esse Skincare 

De Esse productlijnen zijn wetenschappelijk geformuleerd voor alle huidtypes – met pre- en probiotica en actieve ingrediënten om je huid in de beste staat terug te krijgen. Pre-en probiotische actieve ingrediënten in biologische formules, welke de huid voeden en beschermen. 

Esse Skincare Toner plus

Esse Skincare Toner plus 100ml – €56,00 

Esse Skincare Toner plus hydrateert, verfrist en verbetert de vitaliteit van de huid. Optische verbetering is vaak zichtbaar na 2 weken gebruik bij tweemaal daags gebruik. Dit product herstelt en beschermt. Daarnaast vermindert het de ontstekingsreacties. Het verbetert stevigheid en elasticiteit van de huid. Geschikt voor alle huidtypes. 

Esse Skincare Hyaluronic Serum

Esse Skincare Hyaluronic Serum 30ml – €91,50 

Esse Skincare Hyaluronic Serum is een intensief hydraterend serum dat ontstekingsremmend werkt en het vertraagt de huidveroudering. Het bevat probiotica en prebiotica. Het is een olie-vrije, lichte formule. Het vermindert fijne lijntjes, verbetert opname van andere producten en is makkelijk smeerbaar.  

Esse Skincare Deep Moisturiser

Deep Moisturiser 50ml – €62,50 

Esse Deep Moisturiser hydrateert en houdt het evenwicht zonder vettige resten of droge plekken achter te laten. Prebiotica en probiotische extracten versterken de barrièrefunctie. Het is niet vettig en is gebalanceerd voor normale/gecombineerde huid. Deze Deep Moisturiser zorgt voor balans tussen vette en droge plekken. Het verbetert elasticiteit en vervaagt fijne lijntjes. Daarnaast beschermt het tegen vochtverlies en vervuiling. 

probiotic huidverzorging

Mijn ervaring  

De Esse Skincare producten heb ik een tijd geleden aangeschaft op advies van de schoonheidsspecialiste. Ik heb ze ook helemaal opgebruikt om te kijken of mijn huid daardoor beter en gezonder wordt. Ik kan je vertellen dat ik de producten fijn vind, toen ik met de producten begon, merkte ik dat mijn huid onrustig van werd, ik kreeg meer acne. Maar ik denk dat dat komt omdat mijn huid eraan moest wennen. Na een aantal weken gebruik merkte ik dat mijn huid ging stralen en het voelde zacht aan. Vooral de toner plus, dat product vond ik echt geweldig! Na gebruik had ik echt een frisse en stralende huid! Ik moet wel zeggen dat ik de producten best wel prijzig vind. Maar voor wat je krijgt, zijn ze wel het proberen waard! Je krijgt ook een bijsluiter bij met wat extra informatie over de producten. 

Ken jij het merk Esse Skincare? 

Lees ook: Estée Lauder Double Wear Foundation Review