Haaruitval. Daar heb ik helaas nog steeds last van! En ik heb van alles uitgeprobeerd. Het is wel ietsjes verminderd, maar nog niet gestopt. Een aantal maanden geleden kwam ik op Instagram deze haarproducten tegen, de Plantur 21 nutri-caffein de shampoo en de conditioner. Ik had even gegoogeld en ik las best wel veel goede reviews erover. Daardoor heb ik dus besloten om deze haarproducten ook uit te proberen en te kijken of het wat voor mijn haar kan betekenen.  

Een aantal maanden geleden ben ik naar Rossmann in Duitsland geweest om de plantur 21 nutri-caffein #longhair shampoo en conditioner aan te schaffen. Ik weet eerlijk gezegd niet meer wat ik er destijds voor betaald had, maar momenteel kost de shampoo 6,99 euro en de conditioner kost 4,99 euro.  

Lees ook: HairBurst haarproducten review
shampoo Dr. Wolff Plantur 21 nutri-caffein

Dr. Wolff Plantur 21 nutri-caffein shampoo en conditioner 

Deze haarproducten reinigen de hoofdhuid, stimuleren de haargroei, versterken de haarvezels en voeden het haar. Deze haarproducten worden gebruikt bij beschadigd haar, dunner wordend haar en haaruitval. De producten bevatten geen siliconen. De actieve stoffen zijn biotine en cafeïne en ze zijn geschikt voor alle haartypes. 

Dr. Wolff Plantur 21 nutri-caffein conditioner

Mijn ervaring met deze haarproducten

De Plantur 21 nutri-caffein shampoo en conditioner heb ik een aantal keer gebruikt en daarna was ik er meteen mee gestopt. Dat komt omdat ik het gevoel had dat mijn haaruitval juist erger werd door het gebruik van deze haarproducten. Ik vond het best wel jammer dat het voor mij niet gewerkt heeft want zoals ik hierboven al vertelde, las ik best wel veel goede reviews erover. Maar goed, het kan natuurlijk per persoon verschillen.

Verkrijgbaarheid 

De producten zijn verkrijgbaar bij de Rossmann in Duitsland en online te bestellen via notino.nl

Heb jij de Plantur 21 nutri-caffein shampoo en conditioner al uitgeprobeerd? 

Lees ook:  Hairwonder haarproducten review