make-up kwasten

Om make-up aan te brengen, heb je 9 van de 10 keer make-up kwasten nodig. Natuurlijk is het ook mogelijk om je make-up bijvoorbeeld met je vingertoppen aan te brengen of met een Beauty Blender, maar toch is het vaak fijner om kwasten te gaan gebruiken. Zelf breng ik mijn make-up meestal met kwasten en al jarenlang gebruik ik kwasten van twee favoriete merken. Benieuwd naar mijn favoriete make-up kwasten? Lees dan gauw verder! 

Boozyshop make-up kwasten

Boozyshop make-up kwasten 

Een aantal jaar geleden heb ik online een kwastenset besteld bij de online webshop Boozyshop, en die kwasten gebruik ik nog steeds bijna elke dag. Ja, zo goed zijn ze! Destijds heb ik de Rose Gold BoozyBrush 14 pc Starter Set aangeschaft. Het is een uitgebreide set waarmee je met gemak een volledige make-up look kunt creëren. De kwastenset bevat alle essentiële kwasten om je make-up op een professionele manier aan te brengen. Contouren, highlighten of het zetten van de eyeliner. Het wit houten handvat heeft een glossy finish. Dat in combinatie met het rosé gouden aluminium ferrule zien de kwasten er heel luxe uit! 

De brushes bestaan uit superzachte synthetische vezels en de set bevat: Round Foundation, Small Contour, Stippling, Powder, Blush, Highlighter, Round Concealer, Shader, Angled Shader, Pencil, Blender, Tapered Blender, Eye Liner, Angled Brow en Large pouch (14 stuks). De set is te koop via Boozyshop.nl en het kost €34,95. 

Real Techniques make-up kwasten

Real Techniques kwastenset

De make-up kwastenset van het merk Real Techniques heb ik ook al heel lang in mijn beautykast liggen. Die gebruik ik ook wel vaak om mijn make-up aan te brengen. Deze set bestaat uit vier brushes en ik gebruik ze alle vier. Mijn favoriete kwast is de foundation kwast, die gebruik ik meestal om mijn foundation aan te brengen. Voor de rest bestaat de set uit een concealer brush, een setting brush en een detailer brush als ik het goed heb. De set is niet meer verkrijgbaar, maar Real Techniques heeft andere kwastensets die je eventureel kan uitproberen. Van het merk Real Techniques heb ik toruwens ook de Miracle Complexion Sponge, heel fijn om je foundation mee aan te brengen. Op Bol.com kan je veel kwastensets van dit merk vinden. 

Dit zijn de make-up kwasten die ik al jarenlang gebruik. Wat zijn jouw favoriete make-up kwasten? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook: Mijn favoriete nepwimpers