Een tijdje geleden ben ik bij de Distrikt Norrebro gaan shoppen, ik heb toen een aantal leuke items in de sale gescoord. Bij de Distrikt Norrebro is er best wel vaak korting en ze hebben hele leuke trendy items. In dit artikel laat ik je zien wat ik allemaal heb gescoord voor een leuk prijsje. 

Over Distrikt Norrebro 

Distrikt Norrebro is een onderdeel van The Sting. Het merk is losgekomen van het moederbedrijf The Sting. De collectie is geïnspireerd op Scandinavische mode voor dames en heren. In het najaar van 2017 opende de eerste brandstore van het Distrikt Norrebro in Den Haag. 

Ik heb deze leuke vestjes gehaald in drie kleuren: groen, wit en oranje. Ik heb het in maat S gehaald. Het zijn parel knop vestjes, heel leuk! Je kan het bijvoorbeeld combineren met een jeans of een leren broek. Normale prijs was 29,95 euro en het was afgeprijsd naar 15 euro per stuk, dus ik heb het meteen in drie kleuren gehaald! 

Deze prachtige jurk heb ik in het rood gehaald, in maat 36. Leuk voor in de zomer, maar je kan het in de winter ook dragen met een jas eromheen en legging eronder. En met leuke laarzen! Ik weet eerlijk gezegd niet meer wat de normale prijs was, maar ik heb het voor 5 euro gescoord! 

Dan deze chique jurk in de kleur beige, ik heb het in maart 34 gehaald. Deze jurk is leuk voor in de zomer, het was afgeprijsd naar 5 euro! Hoe gaaf!  

Deze jeans vond ik ook heel leuk! Ik heb het in de jeansmaat 27 gehaald, dat is maat XS – 34. Deze jeans kan je eigenlijk met heel veel outfits combineren. Ik zou het zelf met een wit topje combineren en een zwarte jas eromheen. Met zwarte laarzen en een zwarte handtas. Normale prijs was 79,95 euro en ik heb het voor 25 euro gehaald.  

En als laatste heb ik dit rokje gehaald in maat S. Je kan het combineren met een wit topje bijvoorbeeld. Ik weet niet meer wat de normale prijs was, maar ook dit rokje heb ik voor 5 euro gescoord!  

Heb jij al weleens geshopt bij Distrikt Norrebro?