Een aantal maanden geleden heb ik voor het eerst een beauty product van het merk Dior aangeschaft, ik heb de Dior Forever foundation aangeschaft.

Toen ik op zoek was naar een foundation wat bij mijn huid past, was ik niet echt specifiek op zoek naar een bepaald merk. Ik wilde gewoon een goed dekkende foundation. Omdat er op het internet veel keuze is en ik niet altijd zo goed weet welke kleur het beste bij mijn huid past, heb ik besloten om naar ICI Paris XL te gaan om advies te vragen.  

Ik heb toen de beauty advisor van Ici Paris XL verteld dat ik een acne gevoelige huid heb en dat ik graag een goed dekkende matte foundation wil. De beauty advisor heeft mij toen verteld dat de Dior Forever foundation in de kleur 1,5N Neutral bij mijn huid past. Destijds was er 25% korting dus ik heb de foundation aangeschaft. Normaal kost het product 56,10 euro maar met korting heb ik toen ongeveer 42 euro voor betaald.  

Dior Forever Foundation 

De foundation is niet-comedogeen en is getest voor de gevoelige huid en geformuleerd met ingrediënten die beschermen tegen UVA, UVB en tegen blootstelling aan blauw licht. Deze foundation is verkrijgbaar in veel tinten om te passen bij alle huidskleuren. Dankzij het 24 uur langhoudende resultaat hoeft de make-up gedurende de dag niet te worden bijgewerkt. {Bron: iciparisxl.nl} 

Op de achterkant van de verpakking en op de site van Ici Paris XL staan alle ingrediënten van de foundation mocht je het willen doornemen.  

Wat ik persoonlijk fijn vind aan de foundation is dat het een pompfles is. Dat pompje is superhandig, je kan het gebruiken om de juiste hoeveelheid foundation op te nemen en daarnaast is het super hygiënisch. De glazen foundation fles ziet er heel luxe uit, dus dat is ook weer een pluspunt! 

Mijn ervaring 

De Dior Forever foundation gebruik ik al sinds augustus vorig jaar en ik vind het een geweldig product! Ik weet nooit zo goed welke foundation het beste bij mijn huid past, ook het uitzoeken van de juiste kleur ben ik niet heel goed in, daarom ga ik ook altijd eerst naar de winkel om advies te vragen. De beauty advisor heeft mij dus geadviseerd om deze foundation aan te schaffen en ik ben heel blij dat ik het aangeschaft heb! De foundation is goed dekkend, het verstopt de poriën gelukkig niet en het biedt een matte finish zonder een masker effect!  

Verkrijgbaarheid 

De foundation is verkrijgbaar bij ICI Paris XL en het kost 56,10 euro.