De beste producten tegen puistjes en acne

Acne, puistjes en onzuiverheden zijn huidproblemen die best wel vaak voorkomen. De huid onder controle houden kan dan soms best lastig zijn. Daarvoor heb je de juiste producten nodig. Je hebt dan bijvoorbeeld producten nodig die puistjes bestrijden door de huid te zuiveren en te kalmeren, en verstopte poriën aanpakken.
Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik best wat producten heb uitgeprobeerd die acne bestrijden. In dit artikel ga ik de beste producten tegen puistjes en acne met je delen.

Voordat ik de producten met je deel, wil ik je even vertellen dat skincare een persoonlijk dingetje is. Als een product goed voor mij heeft gewerkt, betekent niet dat het ook voor jou gaat werken. Dus het is echt belangrijk om eerst de oorzaak van je acne en puistjes te achterhalen en daarna kan je kijken welk product het beste bij jouw huid past.
Bij de Douglas kan je ook veel anti-acne producten vinden, die je wellicht kunnen helpen om je acne te bestrijden. Benieuwd naar de producten die mij geholpen hebben om van mijn acne af te komen? Lees dan snel verder!

1. Reinigingsproducten

De beste producten tegen puistjes en acne
Neutrogena Anti-Puistjes reinigingsgel

Neutrogena Anti-Puistjes reinigingsgel

De Neutrogena Anti-Puistjes olievrije dagelijkse reinigingsgel is voor puistjes en onzuiverheden. Het helpt puistjes vanaf dag één te elimineren en houdt de beschermende barrière van de huid in stand. Hierdoor is de huid beter bestand tegen nieuwe puistjes. De formule voor het maximale anti-puistje effect bestrijdt puistjes tot diep in de poriën.

De beste producten tegen puistjes en acne
Oriflame Pure Skin Purifying Face Wash

Oriflame Pure Skin Purifying Face Wash

Deze Oriflame Face Wash is een vetvrije gel wash met natuurlijk granaatappelextract en Detect Technology met salicylzuur. Het verwijdert onzuiverheden en vermindert glans, waardoor de huid fris en schoon wordt. Je kan het elke ochtend en avond gebruiken. Toen ik met dit product begon, had ik hier en daar wat puistjes op mijn gezicht. Na een aantal weken gebruik, is mijn huid vrij van onzuiverheden en glans is ook verminderd.

2. Dag- en nachtverzorging

Louis Widmer Skin Appeal Sebo Fluid

Louis Widmer Skin Appeal Sebo Fluid

Dit product is een dag- en nachtverzorging, ook bedoeld voor de acnegevoelige en onzuivere huid. Het is matterend, regelt de talgproductie en hydrateert de huid 24 uur lang. Actieve ingrediënten zijn: Saffloerolie, butyl avocadate, panthenol, vitamine E, allantoïne en gehydroliseerde jojoba-esters.

Australian Bodycare Anti–Puistjes Gezichtscrème

Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti–Puistjes Gezichtscrème

Deze gezichtscrème zorgt voor een antibacterieel oppervlak, zodat je huid de hele dag en nacht gezond en beschermd blijft. Het is een lichte en hydraterende gezichtscrème, die geweldig is voor dagelijks gebruik. De crème is zuinig in gebruik en dringt snel in de huid bij de juiste dosering.

3. Tea Tree olie

Mocht je last hebben van actieve acne of andere onzuiverheden, dan is Tea Tree olie de beste keuze en de beste oplossing! Het kan helpen om de meeste soorten onzuiverheden te behandelen en verbeteren.

The Body Shop Tea Tree Oil

The Body Shop Tea Tree Oil

Deze zuiverende Tea Tree Olie werkt samen met je huid om onzuiverheden te bestrijden zodat je elke dag kunt genieten van een zelfverzekerd gevoel. Het is geweldig voor een vettige huid die onzuiver wordt als het even tegenzit. Je kan het dagelijks gebruiken of om onzuiverheden in je gezicht te bestrijden, het voelt superverfrissend en daarnaast is het product veganistisch.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti–Puistjes Stick

Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti–Puistjes Stick

Deze spot stick meerdere keren per dag direct op je puistje, mee-eters of andere onzuiverheid aanbrengen. De Spot Stick is speciaal ontwikkeld om onzuiverheden op de huid te bestrijden. Het bevat goede ingrediënten, die huidirritatie verlichten, je huid verzorgen en de jeuk verminderen.

Wat is jouw favoriete product tegen puistjes?