De 5 top herfst parfums die je echt moet proberen

De herfst is weer in volle gang en dat betekent dat het tijd is om onze garderobe en, ja, zelfs onze geuren aan te passen aan het seizoen. Vandaag wil ik het hebben over de vijf top herfst parfums die je echt moet proberen. Geloof me, na het lezen van deze post wil je ze allemaal uitproberen! Benieuwd? Laten we dan maar snel beginnen! 

1. Tom Ford – Tobacco Vanille 

Deze geur is echt een klassieker voor de herfst. Het heeft een rijke, warme en kruidige geur die perfect past bij de koele herfstlucht. Het is alsof je jezelf in een warme, gezellige deken wikkelt terwijl je door een bos vol herfstbladeren loopt. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet? 

2. Jo Malone – Wood Sage & Sea Salt 

Als je op zoek bent naar iets frisser, dan is Jo Malone’s Wood Sage & Sea Salt een geweldige keuze. Het heeft een unieke mix van houtachtige en zoute noten, waardoor het een lichte en luchtige geur is die nog steeds past bij de herfststemming. Het is alsof je een wandeling maakt langs een zeebriesje in een bos vol met salie. Klinkt dat niet heerlijk? 

3. Diptyque – Philosykos 

Diptyque’s Philosykos is een andere fantastische optie voor de herfst. Het heeft een fruitige, houtachtige geur die doet denken aan de geur van verse vijgen en het warme hout van de vijgenboom. Het is een subtiele, maar toch intrigerende geur die je zeker zal doen opvallen. 

4. Byredo – Bal d’Afrique 

Als je op zoek bent naar iets unieks, dan is Byredo’s Bal d’Afrique de geur voor jou. Het heeft een levendige mix van Afrikaanse goudsbloem, bergamot, buchu, citroen, neroli, cyclamen, jasmijnblaadjes, viooltjes, zwarte amber, muskus, vetiver en cederhout. Het is een gewaagde en exotische geur die zeker een gespreksonderwerp zal zijn. 

5. Le Labo – Santal 33 

En last but not least, Le Labo’s Santal 33. Deze geur is een favoriet bij velen en het is niet moeilijk te zien waarom. Het heeft een houtachtige, leerachtige geur die zowel mannelijk als vrouwelijk is. Het is de perfecte geur voor diegenen die iets anders willen dan de typische bloemige of fruitige geuren. 

En daar heb je het, de vijf top herfst parfums die je echt moet proberen. Laat me weten welke je favoriet is, of als je nog andere aanbevelingen hebt. Ik hoor graag van je! 

Geniet van de herfst en de heerlijke geuren die erbij horen. 

Lees ook: De 10 ultieme make-up tips voor de herfst