Het is bijna kerst, en dat betekent dat we weer met een lekkere kop koffie en een dekentje op de bank kerstfilms kunnen kijken! Zoals je misschien al weet, zijn er op Netflix enorm veel leuke kerstfilms die je kan kijken, dus de keuze is reuze. Om het je makkelijk te maken, heb ik de 10 beste kerstfilms op netflix voor je uitgekozen. En die ga ik in dit artikel graag met je delen! Benieuwd? laten we snel beginnen!

The Princess Switch
The Princes Switch

1. The Princess Switch (2018)

We beginnen meteen met mijn favoriete netflix film, namelijk The Princess Switch. Als een nuchtere banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses ontdekken dat ze dubbelgangers zijn, smeden ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen.
The Princess Switch film bestaat uit 3 delen:

The Princess Switch: Switched Again (2020)

Margarets kroning tijdens de kerst verstoort haar liefdesleven. Haar dubbelgangster Stacy probeert haar te helpen, maar zal een derde lookalike hun plan verpesten?

The Princess Switch 3: Romancing the Star (2021)

Koninklijke evenbeelden Margaret en Stacy vragen dappere dubbelganger Fiona en haar superknappe ex om hulp als er een kostbare kerstrelikwie wordt gestolen.

kerstfilms op Netflix
A Christmas Prince

2. A Christmas Prince (2017)

Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt. deze film bestaat ook uit 3 delen, A Christmas Prince is het eerste deel. Duur 1u 32m

A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018)

dan gaan we naar het tweede deel van deze film, A Christmas Prince: The Royal Wedding uit 2018. Een jaar nadat Richard met Ambers hulp de troon besteeg, is ze terug in Aldovië voor hun bruiloft. Maar haar eenvoudige smaak past niet bij het koninklijke protocol.

A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

Met kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen met een koninklijk mysterie.

kerstfilms op Netflix

3. The Holiday Calendar (2018)

Een getalenteerde fotografe die vastzit in een uitzichtloze baan, erft een antieke adventkalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.

kerstfilms op Netflix
Christmas Wedding Planner

4. Christmas Wedding Planner (2017)

De wereld van een bruiloftsplanner wordt op zijn kop gezet wanneer een knappe privédetective wordt ingehuurd om een van haar grootste opdrachten in de war te gooien.

The Noel Diary

5. The Noel Diary (2022)

Een auteur moet zijn ouderlijke huis leegruimen en ontmoet een vrouw die haar biologische moeder zoekt. Een oud dagboek opent misschien de deur naar het verleden. En naar hun hart.

Christmas Time Is Here
Christmas Time Is Here

6. Christmas Time Is Here (2021)

Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.

Odio il Natale
Odio il Natale

7. Odio il Natale (2022)

Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.

12 Gifts of Christmas
12 Gifts of Christmas

8. 12 Gifts of Christmas (2015)

Een arme kunstenares vindt werk als persoonlijke shopper en ontmoet een gestreste reclameman die algauw inziet dat ze meer in haar mars heeft dan kerstcadeautjes kopen.

Christmas Inheritance
Christmas Inheritance

9. Christmas Inheritance (2017)

Voordat socialite Ellen haar vaders bedrijf mag overnemen, moet ze het stadje bezoeken waar hij vandaan komt. Daar leert ze het belang van hard werken en anderen helpen.

kerstfilms op Netflix
Christmas Made to Order

10. Christmas Made to Order (2018)

En de laatste film voor dit lijstje is de Christmas Made to Order uit 2018. Een architect nodigt zijn familie uit voor kerstmis en huurt een kerstdecorateur in die uiteindelijk veel meer versiert dan zijn huis.

Wat zijn jouw favoriete kerstfilms op Netflix?

Bron foto’s + omschrijving films: Netflix.com