Omdat ik al een aantal parfum samples van het merk Chanel heb uitgeprobeerd, leek het mij wel leuk om daar een artikel over te schrijven en mijn ervaring met jullie te delen. In dit artikel laat ik je zien welke parfum samples van het merk Chanel ik heb uitgeprobeerd en wat ik ervan vind. Daarnaast heb ik bij iedere parfum een uitgebreid artikel over geschreven dus mocht je naar benieuwd zijn, ik zal hieronder de linkjes zetten dan kan je de artikelen doornemen. Veel leesplezier!

Chanel Gabrielle Parfum

Chanel Gabrielle Parfum  

Gabrielle van Chanel is een zuiver bloemig parfum. Een zonnige bloem opgebouwd rond 4 witte bloemen, 4 lichtpunten die herinneren aan de hoeken van de flacon. Het werd uitgebracht in 2017. De Parfumeur achter dit parfum is Olivier Polge. De topnoten zijn mandarijn, grapefruit en zwarte bes. De hartnoten zijn jasmijn, oranjebloesem, peer, ylang-ylang, tuberoos, lelietje-van-dalen en roze peper. De basisnoten zijn sandelhout, muskus, orris en cashmeran. Dit parfum is van een vrouw van de zon. 

Chanel Gabrielle parfum ruikt ontzettend lekker en daarnaast blijft het de hele dag zitten dus dat is ook wel weer een voordeel! Wat ik minder fijn vind aan dit parfum is dat het te sterk is, zo een geur zou ik persoonlijk alleen gebruiken wanneer ik een feestelijke of andere speciale gelegenheid heb.  

Chanel No 5 Eau de Parfum

Chanel No 5 Eau de Parfum  

Dit parfum is de essentie van vrouwelijkheid. Een mythisch, tijdloos parfum, in een radicaal eenvoudige flacon. Het parfum werd uitgebracht in 1986 en de Parfumeur achter dit parfum is Jacques Polge. De geurnoot is bloemig. 

Dit parfum ruikt erg lekker. Een poederig bloemig geur, daar hou ik van! Ik heb het al een aantal keer gebruikt en wat fijn is aan dit parfum is dat het heel lang blijft zitten. Ook de flacon ziet er prachtig uit, echt zo chique. Nu gaan we naar de minpunten, zoals de Chanel Gabrielle parfum vind ik de No 5 te sterk, zo een geur zou ik persoonlijk alleen gebruiken wanneer ik een feestelijke of andere speciale gelegenheid heb. Ik zou het dus niet dagelijks gaan gebruiken. 

Chanel Chance Eau Fraiche

Chanel Chance Eau Fraiche  

Chanel Chance Eau Fraiche is een sprankelend en bloemig parfum in een flacon met ronde lijnen. Het is een eau de toilette in een verstuiver die je met een ruim en soepel gebaar opbrengt op de binnenkant van kleding.  Dit parfum werd uitgebracht in 2007 en de Parfumeur is Jacques Polge. 

Dit mijn favoriete Chanel geurtje! Het ruikt heerlijk. Lekker bloemig en fruitig en het is perfect voor de zomer! Daarnaast ruikt het niet zo sterk vind ik dus het kan dagelijks gebruikt worden. Daarnaast blijft het lekker lang hangen. Als ik dit parfum een cijfer zou moeten geven (schaal 1-10), dan zou ik het een 9 geven! En ik ga het zeker aanschaffen. 

Wat is jouw favoriete Chanel geurtje?