Van het merk Chanel heb ik tot nu toe nog geen parfum aangeschaft, wel heb ik een aantal parfum samples in mijn beautykast liggen. Eén van deze samples is de Chanel Gabrielle. Daarnaast heb ik de Chanel Chance en Chanel No 5 parfum Samples. In dit artikel vertel ik je meer over de Chanel Gabrielle parfum. So let’s get started! 

Lees ook: GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette Review
chanel gabrielle parfum

Chanel Gabrielle Parfum 

Gabrielle van Chanel is een zuiver bloemig parfum. Een zonnige bloem opgebouwd rond 4 witte bloemen, 4 lichtpunten die herinneren aan de hoeken van de flacon. Het werd uitgebracht in 2017. De Parfumeur achter dit parfum is Olivier Polge. De topnoten zijn mandarijn, grapefruit en zwarte bes. De hartnoten zijn jasmijn, oranjebloesem, peer, ylang-ylang, tuberoos, lelietje-van-dalen en roze peper. De basisnoten zijn sandelhout, muskus, orris en cashmeran. Dit parfum is van een vrouw van de zon. 

Lees ook: Joy by Dior Eau de Parfum Review
gabrielle van chanel parfum

Mijn ervaring 

De Chanel Gabrielle parfum is een luxe, bloemig parfum, het ruikt ontzettend lekker en daarnaast blijft het de hele dag zitten dus dat is ook wel weer een voordeel! Wat ik minder fijn vind aan dit parfum is dat het te sterk is, zo een geur zou ik persoonlijk alleen gebruiken wanneer ik een feestelijke of andere speciale gelegenheid heb. Maar verder vind ik het een heerlijke geur! De verpakking ziet er ook heel chique en luxe uit. Als ik dit parfum een cijfer zou moeten geven (schaal 1-10), dan zou ik het een 8 geven!  

Verkrijgbaarheid 

De Chanel Gabrielle eau de parfum is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL, momenteel is er 25% korting en de parfum kost 115,24 euro (100 ml). 

Heb jij al een parfum van het merk Chanel uitgeprobeerd? 

Lees ook: Lancome Idôle Le Parfum Review