Vandaag ga ik het hebben over mijn favoriete Chanel Geurtje, namelijk de Chanel Chance Eau Fraiche. Eerder heb ik al wat Chanel geurtjes getest en mijn ervaring met jullie gedeeld, en vandaag is dit geurtje aan de beurt. Benieuwd? Blijf dan gezellig meelezen! 

Chanel Chance Eau Fraiche

Chanel Chance Eau Fraiche 

Chanel Chance Eau Fraiche is een sprankelend en bloemig parfum in een flacon met ronde lijnen. Het is een eau de toilette in een verstuiver die je met een ruim en soepel gebaar opbrengt op de binnenkant van kleding.  
Dit parfum werd uitgebracht in 2007 en de Parfumeur is Jacques Polge. Topnoten zijn en Citroen, Ceder en Citroen; hartnoten zijn Water Hyacint, Roze peper en Jasmijn; Basisnoten zijn Patchouli, Witte Musk, Vetiver, Teakhout, Iris en Amber. 
Om het parfum gedurende de dag op te frissen, neem je de praktische TWIST AND SPRAY-verstuiver overal mee naartoe in je tas. Een compleet parfumritueel voor bad en lichaam laat het bloemige parfum van CHANCE langer aanhouden.  

‘In CHANCE EAU FRAÎCHE zijn de frisheid van cederappel, de zachtheid van jasmijn en noten van teakhout met elkaar verweven’  

Mijn ervaring 

Zoals ik hierboven al vertelde, is dit mijn favoriete Chanel geurtje! Het ruikt heerlijk. Lekker bloemig en fruitig en het is perfect voor de zomer! Daarnaast ruikt het niet zo sterk vind ik dus het kan dagelijks gebruikt worden. Eerder heb ik al wat Chanel geurtjes uitgeprobeerd maar deze is toch wel echt my all time favorite! Daarnaast blijft het lekker lang hangen. Als ik dit parfum een cijfer zou moeten geven (schaal 1-10), dan zou ik het een 9 geven! En ik ga het zeker aanschaffen. 

Chanel Chance Eau Fraiche

Verkrijgbaarheid 

Chanel Chance Eau Fraiche is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL, momenteel is er 25% korting en het kost 97,99 euro (100 ml).   

Heb jij al een parfum van het merk Chanel uitgeprobeerd?  

Lees ook: Chanel Gabrielle Parfum Review