Bioderma Sensibio Ar Bb Cream

Bb cream is een beautyproduct die ik echt al heel lang niet meer heb gebruikt. Ik kan me herinneren dat ik in 2015 wel eens een Bb cream van het beautymerk Maybelline heb uitgeprobeerd en ook echt helemaal opgemaakt omdat het een fijn product was. Sindsdien heb ik eigenlijk geen Bb cream meer gebruikt en ik weet eigenlijk ook niet waarom, haha. Laatst was ik even aan het rondkijken op Newpharma.nl en toen kwam ik dit product tegen.

Ik heb besloten om het aan te schaffen omdat ik toch wel weer een Bb cream wil gaan gebruiken. Het merk was verder ook nieuw voor mij, dus ik was best wel benieuwd naar de resultaten. Ben jij ook benieuwd naar de resultaten van dit product? Lees dan snel verder!   

Bioderma Sensibio Ar Bb Cream

Bioderma Sensibio Ar Bb Cream 

De Bioderma Sensibio Ar Bb Cream vermindert en voorkomt roodheid op biologische wijze. Het is de eerste huid perfectionerende verzorging tegen roodheid die roodheid vermindert door het uitzetten van de haarvaatjes biologisch te reguleren, het beschermt tegen UV (SPF 30) die de toestand verergert, het egaliseert de teint en laat de huid stralen. Daarnaast kalmeert en hydrateert het de huid. Het product is bedoeld voor de gevoelige huid die makkelijk rood aanloopt. En de belangrijkste eigenschap van dit product is dat het niet comedogeen is! 

Gebruik 

Het product kan je ’s morgens aanbrengen op een gereinigde huid. Goed uitsmeren tot de textuur versmelt met je eigen huidtint. 

Bioderma Sensibio Ar Bb Cream Review

Mijn ervaring 

Hierboven staan er al een aantal eigenschappen van het product en ik heb het zelf uitgeprobeerd om te kijken of het product ook echt doet wat het belooft. De Bioderma Sensibio Ar Bb Cream heb ik al een aantal keer uitgeprobeerd en ik heb gemerkt dat het inderdaad roodheid in mijn gezicht vermindert. Daarnaast smeert het goed uit en het is goed dekkend! ik ben er best wel tevreden over moet ik zeggen en ik blijf het zeker gebruiken!  

Verkrijgbaarheid 

De Bioderma Sensibio Ar Bb Cream is verkrijgbaar via Lookfantastic.nl en het kost 14,45 euro (inhoud 40 ml). Het is vaak in de korting en momenteel is er 32% korting. 

Heb jij weleens een Bb cream uitgeprobeerd?

Lees ook: GM Collin Ceramide Comfort Serum Review