Een tijdje geleden was ik bij de Action aan het shoppen, toen kwam ik de Betty’s Nature Aloë Vera gel tegen. En omdat Aloe Vera heel veel voordelen heeft voor de huid, heb ik besloten om deze gel aan te schaffen en te testen. In dit artikel vertel ik je hier meer over. Benieuwd? Let’s get started! 

De voordelen van Aloë Vera 

Aloë Vera is een plant met heel veel voordelen voor de huid. De plant zit vol vitamines, mineralen en eiwitten. Het kan de huid helpen herstellen, het vermindert jeuk en het is goed voor de droge en geïrriteerde huid. Daarnaast kan Aloë Vera helpen bij huidproblemen zoals acne en eczeem, omdat het de huid kalmeert.  

Betty's Nature Aloë Vera Gel

Betty’s Nature Aloë Vera Gel 

De Betty’s Nature Aloë Vera Gel bevat 92% pure Aloë Vera gel. Deze gel biedt verlichting bij verschillende huidklachten zoals acne en eczeem. Het is een milde gel zonder alcohol, parfum en parabenen. Het is kalmerend, vochtregulerend, verfrissend en verkoelend. Daarnaast is het snel absorberend en het bevat veel vitaminen. De gel kan dagelijks gebruikt worden en het is geschikt voor gebruik over het hele lichaam. 

Betty's Nature Aloë Vera Gel

Mijn ervaring  

Omdat ik een acnegevoelige huid heb, was ik best wel enthousiast over dit product. Toen heb ik besloten om het aan te schaffen en te testen. Op de verpakking staat er dat de gel voor het gezicht en het hele lichaam gebruikt kan worden. Voor mijn lichaam heb ik het al een aantal keer gebruikt en het is echt een fijn product! Het smeert makkelijk uit en mijn huid voelt zacht aan. Het enige nadeel is dat deze gel een plakkerig gevoel achterlaat. Het trekt helaas niet echt snel in. Maar voor de rest een prima product. Eerlijk gezegd had ik niet veel verwacht toen ik naar de prijs keek, maar ik vind het wel een fijn product voor 1,99 euro!  

Verkrijgbaarheid 

De Betty’s Nature Aloë Vera Gel is online te bestellen via een aantal webshops, maar bij de Action is het goedkoper. Het kost 1,99 euro (inhoud 300 ml).  

Lees ook: Oriflame Love Nature Purifying Face Oil Review